7%
Онлайн
В наличност

Лепило за плочки SicaCeram-113 - 25 кг.

  • 15.62лв. / бр.
  • 16.80лв. / бр.
  • Производител: Sika
  • Номенклатурен номер: 11.11.1113.0049
  • Кат. номер: 470238
Test:
бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Гъвкаво циментово лепило за подови или стенни керамични плочки, за вътрешна и външна употреба, с висока устойчивост на свличане и дълго отворено време за работа. SikaCeram®-113 е предварително приготвена прахообразна смес от висококачествен цимент, полимери, подбрани силициеви / кварцови минерални пълнители и специални добавки. Продуктът е готов за употреба, като се добавя само вода. Подходящ е за залепване на керамични плочки върху вертикални и хоризонтални, вътрешни и външни повърхности. Подходящ е за основи, при които се очакват деформации (разширение, свиване и т.н.), дължащи се на опънни усилия или температурни колебания.  

Употреба:
*Керамични плочки, неабсорбиращи керамични плочки, гранитогрес, естествен камък (при условие, че е нечувствителен към вода), глинени плочки
*Всички видове силно или слабо абсорбиращи керамични плочки
SikaCeram®-113 може да се използва върху следните повърхности:
*Бетон, мазилки, замазки и гипсокартон
*Тухла и разтвори
*Всякакви основи, дори и такива, при които се очакват значителни разширения и свивания, следствие температурни промени (с монтирано подово отопление – водни системи)
*Нанасяне върху съществуващи керамични плочки, на закрито
*Подходящ за басейни и индустриални подове, подложени на големи натоварвания
*Външно и вътрешно по хоризонтални и вертикални повърхности

Предимства:
*Много добро сцепление към повечето основи (бетон, циментов разтвор, камък, тухла, и др.)
*Лесен за нанасяне, благодарение на отличната обработваемост
*Може да се нанася в слой с дебелина до 10 mm
*Високото съдържание на полимери и други специални добавки прави SikaCeram®-113 изключително ефективен при залепване върху стандартни циментови замазки и основи с подово отопление
*Подходящ за залепване върху съществуващи керамични плочки
*Лесен за употреба, отлична обработваемост и тиксотропия
*Устойчив на вода и дъжд

Опаковка : 25 кг.

Характеристики на продукта
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции