За нас - От Фасадата до Банята

Проект BG16RFOP002-2.077-1885-C01 „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

Проект BG16RFOP002-2.077-1885-C01 „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

На 25.02.2021 г. между Министерство на икономиката, чрез Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност”, определена за Управляващ орган на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 и „СИКО – С“ ООД бе сключен Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.077-1885-C01 по процедура BG16RFOP002-2.077„Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
Обща стойност на проекта: 150 000.00 лева, от които 127 500.00 лв. европейско и 22 500.00 лв. национално съфинансиране.
Дата на стартиране на проекта: 25.02.2021 г.
Дата на приключване: 25.05.2021 г.
Изпълнението на договора за безвъзмездна финансова помощ цели да осигури оперативен капитал на „СИКО – С“ ООД за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.
Общият ефект от изпълнението на проекта е осигуряване на икономическа стабилност и по-лесно преодоляване на последиците от пандемията COVID-19. 

razdelitel

Проектиране на Вашите мечти с качество и стил

Всеки знае, че ако искате да инвестирате в нещо качествено и проверено с гаранция, което излъчва стил и класа, но и на добра цена, мястото е едно - магазин Сико. Най-голямата и най-популярната верига магазини за обзавеждане на баня в България ще Ви предложи богато разнообразие от продукти и решения за банята, които да отговорят и на изискванията Ви, и на бюджета Ви. Развълнувани сме да Ви разкажем какво още можете да очаквате от нас.

razdelitel
Кои сме ние?

Когато имате идея, планирате проект и сте готови да го реализирате, най-добре е да посетите най-близкия магазин на СИКО и да проверите огромния асортимент от дизайни и продукти. На пазара сме от 1989 г. и неслучайно толкова години сме най-предпочитания партньор на хиляди потребители когато става въпрос за ремонт на банята.
Днес, 31 години след основаването си, фирма СИКО реализира устойчив растеж , като през последните 10 години неизменно е лидер на пазара на стенна и подова керамика, гранитогрес и цялостно обзавеждане за баня.Фирмена презентация обекти Сико
Разполагаме с магазини и складове в:

 • София
 • Плевен
 • Велико Търново
 • Русе
 • Пазарджик
 • Стара Загора
 • Бургас

Поддържаме наличност от над 7000 модела, над 500 000 кв. м. стенни и подови плочки.
Предлагаме над 300 модела:

Като коректен и надежден доставчик, на нас заложиха много строителни компании, инвеститори и дизайнери.
Фирмата разполага с отлично изградена дистрибуторска мрежа за продажби както на едро, така и на дребно. За да можем да предлагаме максимално разнообразие и най-добра цена, извършваме собствен внос на водещите производители от Италия, Испания, Полша, Украйна, Германия, Турция, Китай, Иран, Индия.
Фирма СИКО е официален представител и основен дистрибутор на всички Български заводи, производители на стенна и подова керамика, санитарен фаянс и арматура. / KAI Group, KEROS, FAYANS, ROCA, VIDIMA, IDEAL STANDARD, BAUMIT, MAPEI, SIKA /.

Фирмена презентация Сико - производители

разделител

Мисия

Гордеем се с възможността да предлагаме качествени продукти и знаем, че нашето обзавеждане за баня ще Ви впечатли. Обичаме безупречно изработени мебели защото знаем, че Вие също ги обичате.
Бъдете сигурни, че в Сико ще Ви съдействаме на 100% да създадете уникален стил за вашата баня. Реновирайте и ремонтирайте смело с нашите продукти, защото ние заставаме смело зад тяхното качество!

разделител

Визия

Когато планирате да преустроите Вашата баня, ние знаем какво искате: да имате стилно и елегантно обзавеждане, съобразено със специфичните размери на Вашето пространство и, разбира се, подбрани така че да пасват идеално на Вашите персонални предпочитания.
Банята трябва да е място за отпускане и релакс, където да се потопите в гореща вана с мехурчета. В нашите магазини Ви очакват експертите, нашите любезни консултанти, за да Ви съдействат максимално при възникнали въпроси и да Ви помогнат при избора за създаването на Вашето мечтано пространство. Ние предлагаме не само стенни и подови плочки, а цялостни модерни решения за баня.
Нашите служители ще Ви покажат различни варианти за дизайн на новата Ви баня, така че да изберете най-доброто за преустройство на Вашата баня. Независимо дали просто искате да надстроите вашата душ система или имате нужда от цялостен ремонт, Сико ще ви предложи модерни и стилни решения, които да Ви паснат и като визия, и като цена.
Доверете ни се!
разделител

Цели и култура

Наша основна цел е постоянно подобряване на обслужването на нашите клиенти и задоволяване на потребностите им с качествени стоки с гарантиран произход на възможно най-добрата цена на пазара. Ние инвестираме в изграждане на складовата и магазинна мрежа, организиране на транспортно звено и логистична структура, способни да обслужват както отделни звена на фирмата, така и всички наши клиенти.

разделител

Екип

 Всеки член на екипа се ангажира изцяло с това да Ви помогне да получите всичко, което желаете за Вашата мечтана баня и да реализирате идеите си. Вашата визия и представа е нашата основна грижа и ние ще Ви съдействаме за осъществяването й както лично в магазина, така и по телефона и онлайн.
Всички наши продукти се купуват директно от производителя, тъй като ние искаме да гарантираме, че получавате най-доброто качество на най-добрата цена. Нашите стандарти са високи и се надяваме на същото относно Вашите изисквания.

Хиляди домакинства вече ни се довериха. Направете го и Вие!

 

разделител

Нещо различно

Когато се движите от Люлин към Западен парк, най – спонтанното нещо, което можете да направите е да се отбиете в Лабиринт на първия етаж – там е Сико. Веднага щом прекрачите прага, Вие ще попаднете в един вълшебен свят, разположен върху 600 квадратни метра. Там са събрани най – красивите ни колекции подови и стенни плочки, смесители, душове, огледала и други супер продукти.
Гарантираме както за качеството на продуктите, така и за качеството на обслужването. Какво друго ще откриете там, отидете и вижте сами. Сетивата Ви ще Ви понесат по вълните на Средиземно море, когато преминавате през секциите с уникално красиви нюанси, изразени от италиански и испански стенни и подови  плочки:

 • гранитогрес
 • теракот
 • фаянс
 • други

В един момент ще разберете, че това е малка част от реалността в нашия магазин. Най – важното за нас е да Ви е хубаво на Вас.

разделител

Заедно създаваме дом!

Абривиетура СИКО

С-Стил -Ще създадем за Вас индивидуален дизайнерски проект, съобразен изцяло с Вашите предпочитания и бюджет.

И-Идеи- Събрали сме за Вас хиляди идеи за дома Ви на едно място

К-Качество - Качеството е закон при нас; както на продуктите, така и на обслужването.

О-Опит - Вече 30+ години лидери на пазара, фирма СИКО разполага с голяма верига магазини и перфектна логистична мрежа.

 

разделител

Отличия

 Постоянно печелим награди за изключително добри постижения, благодарение на следваната от нас политика с нашите партньори.  Изграждаме дългосрочни взаимоотношения чрез коректност, откритост и доверие!

Отличия