Сифон за писоар


Филтрирай
Сифон за писоар W340067
7%
Онлайн

Сифон за писоар W340067

Производител: Vidima

Кат. номер: 11.25.25.2.0009

59.52лв. / бр. 55.35лв. / бр. без ДДС: 55.35лв. / бр.

Сифон за писоар W340167
7%
Онлайн

Сифон за писоар W340167

Производител: Vidima

Кат. номер: 11.25.25.2.0010

69.00лв. / бр. 64.17лв. / бр. без ДДС: 64.17лв. / бр.

Сифон за писоар вертикален
7%
Онлайн

Сифон за писоар вертикален

Производител: Fayans

Кат. номер: 11.25.252.0022

44.16лв. / бр. 41.07лв. / бр. без ДДС: 41.07лв. / бр.

Сифон за писоар хоризонтален
7%
Онлайн

Сифон за писоар хоризонтален

Производител: Fayans

Кат. номер: 11.25.252.0024

44.16лв. / бр. 41.07лв. / бр. без ДДС: 41.07лв. / бр.

Сифони за писоари

Какво представлява сифонът за писоар?

Сифонът за писоар е важна част от всяка баня, осигуряваща ефективното отвеждане на отпадъчната вода от писоара. Този малък, но значим компонент играе важна роля за поддържането на хигиената и доброто функциониране на санитарното оборудване.

Съобразено със специфичните изисквания на банята, сифонът осигурява вертикално оттичане на водата, предотвратявайки нежелани миризми и осигурявайки безпроблемна експлоатация.

Какви видове ще откриете при нас?

На нашия уебсайт предлагаме разнообразие от сифони за писоари, подходящи за различни модели и марки. Независимо дали търсите сифон със стандартни параметри или специализиран модел за по-специфични нужди, ние имаме голямо разнообразие.

Можете да откриете сифони с различни дизайни и материали, които ще отговорят на вашите изисквания за функционалност и естетика.

Ето и някои от видовете, които предлагаме:

 • Хоризонтален сифон за писоар: Хоризонталният сифон за писоар е специално проектиран компонент, който осигурява оттичането на отпадната вода от писоара към канализационната система. Този тип сифон се монтира хоризонтално и предлага няколко предимства, които го правят подходящ за различни инсталации.

 • Вертикален сифон за писоар: Както името подсказва,този сифон се монтира вертикално и осигурява оттичането на отпадната вода към канализационната система. Този тип сифон е особено полезен, когато конструктивните особености на мястото на монтаж не позволяват използването на хоризонтален сифон.

 

Как да изберем подходящ модел?

Изборът на подходящ модел сифон за писоар е важна стъпка за гарантиране на правилното функциониране на санитарното оборудване и предотвратяване на бъдещи проблеми.

Ето няколко важни съвета, които може да следвате при избора на сифон за писоар:

 • Разберете типа на писоара: Първата стъпка е да разберете типа на писоара, който имате или планирате да инсталирате. Различните писоари могат да изискват различни видове сифони. Например, стенният писоар може да използва различен тип сифон в сравнение със свободностоящия писоар.

 • Размер и монтаж: Внимателно измерете пространството в писоара, където ще бъде монтиран сифонът. Проверете дали избраният модел сифон ще се вмести в това пространство и дали монтажът ще бъде възможен.

 • Оттичане на водата: Разберете как се осъществява оттичането на водата от сифона. Някои модели сифони могат да осигурят по-бързо и по-ефективно оттичане, което може да бъде важно за по-натоварените санитарни условия.

 • Качество на материала: Изберете сифон, изработен от висококачествени материали, които са устойчиви на корозия и износване. Това ще гарантира дълготрайността на сифона и предотвратяването на евентуални проблеми.

 • Консултирайте се с професионалист: Ако не сте сигурни какъв модел сифон да изберете, може да потърсите съвет от наши специалисти. Те могат да ви предоставят ценни насоки и препоръки, взимайки предвид специфичните изисквания на вашата инсталация.

Какви марки и модели сифон за писоари ще откриете при нас?

Нашият уебсайт предлага голям избор от сифони за писоари от водещи производители на санитарно оборудване. Ще откриете реномирани марки и модели, които се отличават с качество и надеждност. Всеки модел е подробно описан, заедно със снимки, което ви помага да направите информиран избор.

Защо да се доверите на Сико?

Сико е вашият доверен партньор за сифони за писоари и други продукти за банята. Ние сме се утвърдили като надежден доставчик на санитарно оборудване с години на опит.

Нашата цел е да предоставяме продукти с високо качество, които отговарят на вашите изисквания. При нас ще намерите разнообразие, експертно консултиране и отлично обслужване.

Често задавани въпроси

ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ

СИКО работи директно с най-добрите производители на сифони за писоар:           

 • Vidima
 • Fayans

ЦЕНОВИ ДИАПАЗОН

В СИКО се стараем да предлагаме както разнообразие от продукти, така и достъпни цени. Имаме както по-достъпни варианти с цени от 45 лв., така и по-скъпи продукти с цени, достигащи +70 лв.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн от СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:

 • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.
 • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 899 лв. за градовете София, Бургас, Плевен, Пазарджик, Русе и Велико Търново.
 • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.

Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 14 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.