Често задавани въпроси от клиентите

Не, не е задължително. Регистрацията би Ви помогнала да следите по-лесно статуса на поръчката си, да добавяте продукти в “Любими” и да следите цената им, да добавяте продукти в кошницата и да не ги губите из сайта. Можете да се абонирате като оставите email адреса си, за да получавате известия за новите промоции и тенденции, както и да имате достъп до специални оферти.

*Онлайн чрез сайта
*На нашия имейл адрес: website@siko.bg

*Можете да поръчате онлайн и да вземете продуктите си от наш обект.

*Можете да направите поръчка по телефона. +359 0700 15 0 15

*Можете да направите поръчка на Facebook страницата ни в Messenger.


* С карта след като направите поръчката на сайта.

* При получаване на стоката: в брой/с карта.

* Ако доставката се извършва лично от СИКО, тогава можете да заплатите на шофьора в брой или предварително с карта на сайта когато правите поръчката

* По банков път след направена поръчка на сайта и получена проформа.


Да, това е възможно с БНП Париба, Уникредит Булбанк и ДСК за поръчки на стойност над 250 лв. Когато завършвате поръчката, кликнете върху „Купи на кредит“ и попълнете формата. В рамките на до 3 работни дни ще се свържем с Вас, за да потвърдим лизинга.

Има няколко начина за доставка, като преди да изпратим поръчката Ви, наш консултант ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение. Във всички случаи доставката се изпълнява в рамките на до 2-4 работни дни (изключение правят случаите, в които сте избрали продукти с предварителна поръчка; тогава ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите по поръчката.):


*Доставка с транспорт на СИКО.

Тя се осъществява в градовете, в които СИКО има физически обекти. Доставката е безплатна за поръчки над 899 лв. Извършва се от 09:00 ч. до 13:00 ч. и от 13:00 ч. до 17:00 ч. без ангажимент за точен час и разтоварни операции. Доставка на адрес не се извършва, ако не е осигурено пространство за паркиране на товарния автомобил на СИКО.


*Доставка с куриерска фирма

СИКО работи с ЕКОНТ, SPEEDY и TRANSPRESS, като доставните цени зависят от куриерите, а не от СИКО.


*Получаване на стоката от магазин или склад на СИКО с личен транспорт на клиента.

Можете да направите поръчка и да отидете до посочен от Вас наш обект, в който ние да доставим поръчаната от Вас стока и от който лично да вземете поръчката си. Така ще спестите от транспортни разходи.При поръчка онлайн имате право да върнете стоката в период от 14 дни. Задължително пазете касовия бон / фактурата. Можете да върнете стоката по куриер за Ваша сметка или да я върнете лично в най-близкия до Вас обект. Парите Ви могат да се възстановят по няколко начина, в зависимост от Вашето желание: по банков път, като ни предоставите банкова сметка; по куриер; на ръка в някой от обектите на СИКО. Ако имате въпроси, винаги можете да се свържете с нас на тел: 0700 15 0 15, по имейл: website@siko.bg или на място във всеки един наш обект.


Рекламация за счупени или повредени продукти се приемат само при получаване на стоката с подписване на Констативен протокол пред куриери или наш шофьор.


Не могат да се връщат стоки, които са произведени по индивидуална поръчка, специално внесени за Клиента, монтирани или залепени плочки и други стоки.

За това молим когато получавате стоката проверете я пред куриера, това е Вашата и нашата гаранция.


Можете да прочетете повече за правото на връщане в Общи условия.

Свържете се с нас на тел: 0700 15 0 15, по имейл: website@siko.bg или на място във всеки един наш обект. Рекламации се приемат само срещу представяне на официален документ за покупка и прикачен касов бон.

Можете да прочетете повече за рекламациите в Общи условия.

Може да откажете поръчката на тел. 0700 15 0 15. Това може да се случи само, ако поръчката все още не е опакована и изпратена към Вас. Друг начин за отказ е да ни изпратите Формуляр за отказ /можете да изтеглите от ТУК/ на имейл на website@siko.bg, като посочите номер на поръчка.

При онлайн поръчките имате право на връщане от 14 дни, освен това Сико Ви дава -7% отстъпка само при онлайн поръчка.

Онлайн лесно сравнявате цените и качествата на продуктите, за да направите информиран избор.


При доставка имате право на преглед преди плащане.

За онлайн поръчки предлагаме безплатна доставка за поръчки над 299 лв. за градовете с наши обекти.


Можем да съдействаме в района на София с препоръка на майстори за различни ремонти услуги само в случай, че вече сте пазарували от нас. Можете да се свържете с нас допълнително или да попитате някой консултант в магазин.

Ако искате да видите Вашата желана баня готова, моля възползвайте се изготвяне на 3D проект по индивидуални размери. За целта посетете наш магазин или изпратете чертеж на банята /може и на ръка/с подробно описание на имейл: website@siko.bg . Оставете телефон за връзка, за да може да коментираме заедно изготвянето на проекта и да постигнем желаните резултати. При заявката за проект се заплащат 50 лв. капаро, които може да преведете по банковата ни сметка, след което се приспада от стойността на поръчката.

Да, разбира се има. Можете да използвате Онлайн решаване на спорове можете да намерите линк към нея тук >>> Електронна платформа за ОРС

Да, имаме магазини в страната. Ето и адресите:София:

бул. „д-р Петър Дертлиев“ 25 Търговски център LABIRINT

бул. „Грънчарска“ №3

бул. „Ботевградско шосе“ №1 (площад "Пирдоп") (под ж.п. моста)

бул. „Ботевградско шосе“421 ъгъла на бул.„Ботевградско шосе“ и река „Искър“

бул. „Константин Величков“ №85

ж.к. „Гоце Делчев“, бл.1Б

Пазарджик:

ул. “Стоян Ангелов” 32

Бургас:

ул. „Индустриална“ №33


Велико Търново:

бул. „Никола Габровски“ №69А


Плевен:

ул. „Българска Авиация“ , (Кайлъка ресурс)

ул. „Сторгозия“ №157 (Софийско шосе)


Русе:

ул. Акад. Михаил Арнаудов №2 - вход от към ул. Потсдам 

отдел Поръчкиwebsite@siko.bg

отдел Логистикаlogistic@siko.bg

отдел Реклама и Маркетингadvertise@siko.bg

отдел Счетоводствоaccount@siko.bg

отдел Рекламации и др. support@siko.bg
отдел Правни въпроси - properties@siko.bg