Колекции за хора с двигателни проблеми


Филтрирай
Държач Countour 21 110см S6460AC
7%
Онлайн

Държач Countour 21 110см S6460AC

Производител: Ideal Standard

Кат. номер: 11.1.15.0116

104.40лв. / бр. 97.09лв. / бр. без ДДС: 97.09лв. / бр.

Казанче за вграждане Grohe Rapid SL 1.13м за хора с намалена подвижност 38675001
7%
Онлайн

Казанче за вграждане Grohe Rapid SL 1.13м за хора с намалена подвижност 38675001

Производител: Grohe

Кат. номер: 11.26.26.4.0008

916.00лв. / бр. 851.88лв. / бр. без ДДС: 851.88лв. / бр.

Мивка B-Libero 64 cm с отвор
7%
Онлайн

Мивка B-Libero 64 cm с отвор

Производител: Fayans

Кат. номер: 11.15.15.6.0298

219.36лв. / бр. 204.00лв. / бр. без ДДС: 204.00лв. / бр.

Мивка Connect Freedom 60 см E548201
7%
Онлайн

Мивка Connect Freedom 60 см E548201

Производител: Ideal Standard

Кат. номер: 11.15.156.0295

397.20лв. / бр. 369.40лв. / бр. без ДДС: 369.40лв. / бр.

Тоалетна седалка Connect забавено падане E712701
7%
Онлайн

Тоалетна седалка Connect забавено падане E712701

Производител: Ideal Standard

Кат. номер: 11.26.26.1.0188

154.80лв. / бр. 143.96лв. / бр. без ДДС: 143.96лв. / бр.

Тоалетна чиния B-Libero с хоризонтално оттичане
7%
Онлайн

Тоалетна чиния B-Libero с хоризонтално оттичане

Производител: Fayans

Кат. номер: 11.15.15.10.0356

206.88лв. / бр. 192.40лв. / бр. без ДДС: 192.40лв. / бр.

Умивалник Access Comfort за стенен монтаж
7%
Онлайн

Умивалник Access Comfort за стенен монтаж

Производител: Roca Испания

Кат. номер: 11.15.156.0285

307.20лв. / бр. 285.70лв. / бр. без ДДС: 285.70лв. / бр.

Колекциите за хора с двигателни проблеми се състоят от удобни, ергономични и специализирани продукти, които да отговарят на индивидуалните нужди на всеки потребител. В СИКО ще откриете голямо разнообразие от продукти за хора с двигателни проблеми на изгодни цени.

Какво представлява колекцията за хора с двигателни проблеми?

Колекциите за хора с двигателни проблеми са специално проектирани санитарни продукти, които предлагат функционалност и удобство. Те включват разнообразни елементи като тоалетни,мивки, душ кабини и аксесоари, които са адаптирани за по-лесна употреба от хора с двигателни увреждания.

 

Видове

В СИКО ще откриете голямо разнообразието от колекции за хора с двигателни проблеми, което включва различни видове и подвидове, които са проектирани с оглед на специфичните нужди и предпочитания на потребителите. Ето някои от тях.

 

Специализирани тоалетни

Тези тоалетни са проектирани така, че да бъдат използвани лесно от хората с двигателни проблеми. Освен това може да бъдат добавени удобни дръжки за опора, които осигуряват по-голяма стабилност и сигурност.

 

Мивки с подходящи размери и височина 

Тези мивки са проектирани с подходящи размери и височина, които позволяват да бъдат използвани без излишни усилия или неудобства. Те често имат и разширени рамки или повърхности за поставяне на аксесоари и предмети за лична грижа.

 

Специализирани аксесоари и допълнителни устройства

Освен основните санитарни продукти, на пазара се предлагат и различни специализирани аксесоари и допълнителни устройства, които могат да подпомогнат хората с двигателни проблеми. Това включва дръжки за опора, седалки за тоалетна, структури за вграждане и други.

Разбира се, възможностите за персонализация и комбиниране на различните елементи от колекциите за хора с двигателни проблеми са безгранични, което позволява на потребителите да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните нужди и предпочитания.

Ценови диапазони

Ценовите диапазони на тези колекции варират в зависимост от марката, качеството на материалите и включените функции. Обикновено, по-високите ценови класове предлагат по-голяма функционалност и удобство, докато по-ниските ценови класове могат да бъдат по-ограничени във функционалността си.

Как да избера подходящ модел от колекция за хора с двигателни проблеми?

При избора на подходящ модел от колекция за хора с двигателни проблеми, е важно да се отдели време за внимателно обмисляне на няколко ключови аспекта, които да осигурят максимално удобство и функционалност за потребителя. Ето някои съвети как да изберете най-подходящия модел.

Индивидуални нужди и предпочитания 

Най-важният аспект при избора на подходящ модел е вземането предвид на индивидуалните нужди и предпочитания на потребителя. Важно е да определите с точност нуждите на потребителите, така че да постигнете максимално удобство.

Размер на банята 

Важно е да се прецени размерът на банята, в която ще бъде поставен продукта. За по-малки бани може да бъде необходимо да се избере компактен и функционален модел, който да се вписва в ограниченото пространство.

Ниво на мобилност 

Оценете нивото на мобилност на потребителя и кои функции или аксесоари биха били най-полезни за тях. 

Възможности за инсталиране на специализирани устройства 

Разгледайте възможностите за инсталиране на специализирани устройства като стабилизатори за седалката или дръжки за опора. Предвидете дали банята разполага с необходимото пространство и подходящи условия за тяхната инсталация.

Съответствие със стиловете и дизайна 

Накрая, важно е избраният модел да се съответства със стиловете и дизайна на останалата част от банята. Изберете продукт, който се вписва хармонично в общия външен вид на помещението, като същевременно отговаря на нуждите на потребителя.

Следвайки тези съвети и внимателно обмисляйки изискванията на потребителя, ще успеете да изберете най-подходящия модел от колекция за хора с двигателни проблеми, който ще осигури комфорт и удобство за тях.

Защо да се доверим на Сико?

СИКО е надежден партньор при избора на обзавеждане за вашата баня. Ние не само предоставяме широка гама от висококачествени продукти, но и се грижим за удовлетворението на нашите клиенти. 

При нас ще откриете богата колекция от продукти за хора с двигателни проблеми, за да може да вземете правилното решение. Ако все още се чудите, кой продукт отговаря на вашите изисквания, може да се консултирате с нашия екип от професионалисти.

Често задавани въпроси

ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ

СИКО работи директно с най-добрите производители на продукти за хора с двигателни проблеми:    

  • Fayans

  • Ideal Standard

ЦЕНОВИ ДИАПАЗОН

В СИКО се стараем да предлагаме както разнообразие от продукти, така и достъпни цени. Имаме както по-достъпни варианти с цени от 100 лв., така и по-скъпи с цени, достигащи +800 лв.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн от СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:

  • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.

  • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 899 лв. за градовете София, Бургас, Плевен, Пазарджик, Русе и Велико Търново.

  • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.

 

Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 14 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.