Хидромасажни и парни душ кабини


Филтрирай
Хидромасажна кабина Алейна ICSH 8535
7%
Онлайн

Хидромасажна кабина Алейна ICSH 8535

Производител: Inter Ceramic

Кат. номер: 11.6.68.0024

1,299.00лв. / бр. 1,208.07лв. / бр. без ДДС: 1,208.07лв. / бр.

Хидромасажна кабина Любов ICSH 701-1
7%
Онлайн

Хидромасажна кабина Любов ICSH 701-1

Производител: Inter Ceramic

Кат. номер: 11.6.6.8.0017

1,799.00лв. / бр. 1,673.07лв. / бр. без ДДС: 1,673.07лв. / бр.

Хидромасажна кабина Нова Надежда ICSH 8408 New
7%
Онлайн

Хидромасажна кабина Нова Надежда ICSH 8408 New

Производител: Inter Ceramic

Кат. номер: 11.6.68.0016

1,767.12лв. / бр. 1,643.42лв. / бр. без ДДС: 1,643.42лв. / бр.

Хидромасажна кабина Перла ICSH 8621
7%
Онлайн

Хидромасажна кабина Перла ICSH 8621

Производител: Inter Ceramic

Кат. номер: 11.6.6.8.0015

1,321.60лв. / бр. 1,229.09лв. / бр. без ДДС: 1,229.09лв. / бр.

Хидромасажни и парни душ кабини

Хидромасажните и парните душ кабини са популярнo допълнение към банята и предлагат изключително релаксиращо и освежаващо преживяване. В СИКО предлагаме широка гама от такива кабини, които са идеални за създаване на уютна и спа обстановка във вашата баня.

Какво представляват?

Тези кабини комбинират функциите на стандартната душ кабина с допълнителни хидромасажни и парни системи. Хидромасажната функция използва водни струи, които масажират тялото и помагат за релаксацията на мускулите. Парната функция създава пара, която помага за отваряне на порите и освобождаване на напрежение.

Хидромасажните душ кабини имат редица ползи за здравето. Те могат да помогнат за намаляване на стреса, подобряване на кръвообращението, облекчаване на болката в мускулите и ставите и подобряване на съня. Те могат също така да помогнат за подобряване на настроението и цялостното благосъстояние.

Видове

Хидромасажните и парните душ кабини са налични в различни видове и подвидове, които предлагат разнообразие от функции и възможности за персонализация. Ето някои от основните видове и подвидове на такива кабини.

Хидромасажни душ кабини

Тези кабини са специално проектирани за предоставяне на хидромасаж на тялото. Те са оборудвани с водни дюзи, които могат да се настройват за различни видове масаж, включително меко разхлабващо масажно действие или по-интензивно масажиране на определени мускулни групи. В зависимост от модела, хидромасажните душ кабини могат да имат различен брой и разположение на дюзите.

Парни душ кабини

Тези кабини са предназначени да създават пара, която помага за отпускане на мускулите, подобряване на циркулацията и почистване на порите. Вътрешността на парната кабина е оборудвана с генератор на пара, който създава облак от пара, когато е активиран. Парните душ кабини често имат различни програми и опции за контрол на температурата и времето на парата.

Комбинирани хидромасажни и парни душ кабини

Тези кабини предлагат комбинация от функциите на хидромасажните и парните душ кабини. Те съчетават водни дюзи за хидромасаж с генератор на пара, който осигурява и парната функция. Това позволява на потребителите да се наслаждават на комбинирани ефекти от масаж и пара, което предлага изключително релаксиращо и освежаващо преживяване.

Хидромасажни и парни душ кабини с допълнителни функции

Някои кабини могат да предлагат допълнителни функции и опции за персонализация. Това може да включва вградена осветление, звукови системи, дисплеи за контрол на функциите, вградени радио и Bluetooth връзка. Тези допълнителни функции добавят по-голям комфорт и удобство към вашето преживяване в душ кабината.

Как да избера подходящ модел?

Когато избирате подходящ модел от хидромасажни и парни душ кабини, има няколко важни фактора, които трябва да вземете предвид.

Ето някои насоки, които може да ви помогнат при избора:

  • Размери и пространство: За начало, измерете наличното пространство във вашата баня, за да определите максималните размери на кабината, които можете да използвате. Внимателно проверете ширината, дължината и височината на банята, където планирате да инсталирате душ кабината. Уверете се, че избраният модел се побира безпроблемно в пространството и осигурява достатъчно място за вашето удобство.

  • Функционалност и характеристики: Решете какви функции и характеристики искате от хидромасажната и парната душ кабина. Възможности за настройка на дюзите за хидромасаж, програми и режими на работа, контрол на температурата и времето на парата - това са само някои от факторите, които можете да вземете предвид. Разгледайте различните модели и техните функционалности, за да изберете този, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.

  • Дизайн и стил: Визуалният аспект също е важен при избора на хидромасажна и парна душ кабина. Разгледайте различните дизайни и стилове, които са на разположение. Можете да изберете между модерни, минималистични, класически или екстравагантни дизайни, в зависимост от вашия личен вкус и интериор на банята.

  • Качество и надеждност: При инвестиция в хидромасажна и парна душ кабина, е важно да се уверите, че сте избрали модел от високо качество и надежден производител. Разгледайте различните марки и проверете репутацията им на пазара. Прочетете отзиви и препоръки от други клиенти, за да се уверите, че сте избрали надежден и дълготраен продукт.

  • Бюджет: Последно, но не на последно място по важност, определете своя бюджет за покупката на хидромасажна и парна душ кабина. Ценовите диапазони за такива кабини могат значително да варират в зависимост от марката, модела и функционалността. Определете своите финансови възможности и търсете модели, които се вписват във вашия бюджет, без да компрометирате качеството и функционалността.

Ценови диапазони

Цените на хидромасажните душ кабини варират в зависимост от размера, материала и дизайна на кабината. В СИКО може да откриете продукта в ценови диапазон от 1300 до 1900 лв. Важно е да се има предвид, че по-скъпите душ кабини обикновено са с по-високо качество и дълъг експлоатационен живот.

Защо да закупим хидромасажни и парни душ кабини от Сико?

СИКО е известен доставчик на обзавеждане за баня с дългогодишен опит и добра репутация. Предлагаме широка гама от хидромасажни и парни душ кабини, които отговарят на високи стандарти за качество и функционалност.

Нашата цел е да осигурим на клиентите най-доброто преживяване под душа в удобството на техния дом. Следваме последните тенденции и иновации в индустрията, за да предложим най-съвременните и елегантни решения за вашата баня.

Често задавани въпроси

ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ

СИКО работи директно с най-добрите производители на хидромасажни душ кабини:           

  • Inter Ceramic

ЦЕНОВИ ДИАПАЗОН

В СИКО се стараем да предлагаме както разнообразие от продукти, така и достъпни цени. Имаме както по-достъпни варианти с цени от 1300 лв., така и по-скъпи с цени, достигащи +1900 лв.

 

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн от СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:

  • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.
  • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 899 лв. за градовете София, Бургас, Плевен, Пазарджик, Русе и Велико Търново.
  • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.

 

Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 14 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.