Подови мозайки


Филтрирай
Мозайка Smoothstone Umbra сатен
7%
Онлайн

Мозайка Smoothstone Umbra сатен

Производител: Paradyz

Кат. номер: 11.20.201.2562

51.10лв. / бр. 47.52лв. / бр. без ДДС: 47.52лв. / бр.

Мозайка  Harmony Grys
7%
Онлайн

Мозайка Harmony Grys

Производител: Paradyz

Кат. номер: 11.20.201.2662

21.70лв. / бр. 20.18лв. / бр. без ДДС: 20.18лв. / бр.

Мозайка Rivage 4 29.8x29.8
7%
Онлайн

Мозайка Rivage 4 29.8x29.8

Производител: Tubadzin

Кат. номер: 11.30.201.0027

23.20лв. / бр. 21.58лв. / бр. без ДДС: 21.58лв. / бр.

Мозайка Sunrise beige   28.1 x 30.1 cm
7%
Онлайн

Мозайка Sunrise beige 28.1 x 30.1 cm

Производител: Paradyz

Кат. номер: 11.30.201.0044

52.60лв. / бр. 48.92лв. / бр. без ДДС: 48.92лв. / бр.

Подови мозайки

Подовите мозайки са един от най-популярните начини за декорация на подове в бани, кухни, холове, спални и други помещения. Те представляват малки плочки от различни материали, като керамика, стъкло, метал, камък и други, които се поставят на пода в определени шаблони или дизайни.

Видове и подвидове на подовите мозайки

Те варират в зависимост от материала, от който са направени, формата, размера, цвета и текстурата. Стъклените мозайки, стъклокерамичните мозайки, керамичните мозайки и каменните мозайки са някои от основните видове мозайки, които се използват за подове и стени в интериорния дизайн. В следващите редове ще ви представим повече информация за тези видове мозайки.

Стъклени мозайки

Стъклените видове мозайки са направени от стъкло и могат да бъдат в различни форми, размери и цветове. Те могат да се използват както за стени, така и за подове. Стъклените мозайки са много декоративни и могат да бъдат използвани за да добавят цвят и текстура в интериорния дизайн.

Стъклокерамични мозайки

Мозайките са направени от комбинация от стъкло и керамика. Те са издръжливи и устойчиви на влага и топлина, което ги прави подходящи за използване в бани, кухни и други мокри помещения. Стъклокерамичните мозайки могат да бъдат в различни цветове и форми и са подходящи за създаване на уникални дизайни.

Керамични мозайки

Тези видове са направени от керамика и могат да бъдат в различни форми, размери и цветове. Те са издръжливи и лесни за поддръжка, което ги прави подходящи за използване в мокри помещения и за обществени сгради, където има много движение. Керамичните мозайки могат да бъдат използвани както за стени, така и за подове.

Каменни мозайки

Каменните мозайки са направени от различни видове камъни, като мрамор, гранит, травертин и др. Те са издръжливи и устойчиви на влага и топлина, което ги прави подходящи за използване в мокри помещения и за обществени сгради. Каменните мозайки са много елегантни.

Ценови диапазони

Ценовите диапазони на подовите мозайки също варират в зависимост от материала, от който са направени, размера, дизайна и други фактори. Въпреки че има евтини мозайки за баня, цените на по-качествените могат да бъдат по-високи. Важно е да имате ясна представа за бюджета си и да изберете модел, който да отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Как да изберете подходящия модел на подова мозайка?

Важно е да вземете под внимание функционалността, естетиката и подходящите материали за конкретното помещение. Например, за баня е добре да изберете модел, който е устойчив на вода и не се плъзга. За кухня може да изберете по-издръжлива мозайка, която не се надрасква лесно.

Често задавани въпроси

ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ

СИКО работи директно с най-добрите производители на подови мозайки:

  • Paradyz

ЦЕНОВИ ДИАПАЗОН

В СИКО се стараем да предлагаме както разнообразие от продукти, така и достъпни цени. Имаме както по-достъпни варианти с цени от 50 лв., така и по-скъпи.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн от СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:

  • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.
  • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 899 лв. за градовете София, Бургас, Плевен, Пазарджик, Русе и Велико Търново.
  • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.

 

Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 14 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.