В наличност

Фуга Kerapoxy Easy Design - 3 кг.

  • 123.75лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: KerMED-3kg
Test:

Опции

бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

  


 


 


 


 

​​​​​​​

Епоксидната фугираща смес Mapei Kerapoxy Design е двукомпонентен, киселиноустойчив епоксиден разтвор за запълване на фуги. Подходящ е за декоративно фугиране на артистични плочки и материали от камък, и особено на стъклена мозайка във вътрешни помещения и на открито.

Области на приложение: Подходящ е също за киселиноустойчиво лепене върху всички традиционни основи в строителството. Перленият краен вид на продукта подчертава приятния ефект на завършващите материали. Kerapoxy Design може също да се смесва с MapeGlitter и се получава много специфичен ефект. Mapei Kerapoxy Design е подходящ за фугиране на големи по размер подове и крайни материали в индустриални среди (заводи за поцинковане, фабрики за кожи, акумулаторни стаи, фабрики за хартия и други), където се изисква висока механична устойчивост и киселиноустойчивост. Mapei Kerapoxy Design е подходящ за фугиране на подове и стени в хранително-вкусовата промишленост (мандри, заводи за сирена, пивоварни фабрики, винарни, заводи за консервирани храни и други), в магазини и помещения, в които се изисква отлична хигиена (магазини за сладолед, месарници и др.). Епоксидната фугираща смес Mapei Kerapoxy Design е подходяща за фугиране на подове и крайни материали в хранително-вкусовата промишленост (мандри, заводи за сирена, пивоварни фабрики, винарни, заводи за консервирани храни и други), в магазини и помещения, в които се изисква отлична хигиена (магазини за сладолед, месарници и други). Също така може да се използва за фугиране на плувни басейни, включително и спа-центрове.

Технически данни:
*Годност след смесване: 45 минути
*Готово за стъпване: около 24 часа
*Готово за експлоатация: 3 дни. След 4 дни повърхностите могат да понесат химическо въздействие.
*Отворено време (като лепило): 30 минути
*Време за регулиране (като лепило): 60 минути

*Цветове: 20
*Нанасяне: гумена мистрия на MAPEI
*Крайно обработване: гъба на MAPEI или уред Scotch-Brite ®
*Съхранение: 24 месеца
*Разходна норма: зависи от размера на фугата
*Опаковка: 3 кг

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Промоции