В наличност

Фуга Kerapoxy CQ - 3 кг.

  • 0.00лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: KerCQ-3kg
Test:

Опции

бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!


​​​​​​​

Двукомпонентна епоксидна фугираща смес, лесна за нанасяне и почистване, с бактериостатичен агент и технология BioBlock®, идеална за фугиране на керамични плочки и мозайки. За фуги с широчина от поне 1 мм. Може да се използва и като лепило.

Области на приложение: Декоративно фугиране на вътрешни и външни подове и стени с плочки. Също подходящ за киселинно-устойчиво лепене към всякакви основи, които обикновено се използват в строителството. Kerapoxy Easy Design се използва за създаване на подове, стени, работни плотове и др. в съответствие със системата HACCP и изискванията на Регламент ЕО № 852/2004 относно хигиената на храните.

Технически данни:
*Годност след смесване: 45 минути
*Готово за стъпване: около 24 часа
*Готово за експлоатация: 3 дни. След 4 дни повърхностите могат да понесат химическо въздействие.
*Отворено време (като лепило): 30 минути
*Време за регулиране (като лепило): 60 минути
*Нанасяне: гумена мистрия на MAPEI
*Крайно обработване: гъба на MAPEI или уред Scotch-Brite ®
*Съхранение: 24 месеца
*Разходна норма: зависи от размера на фугата
*Опаковка: 3 кг

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции