Изкуствен камък

Сортирай по:

Покажи по:

Сортирай по:

Покажи по:

Изкуствен камък

При нас ще намерите голямо разнообразие от интериорни и екстериорни декоративни облицовки от изкуствен камък. Изкуственият камък е много предпочитан както в големи така и в малки интериори. Вкарайте в дома си част от красотата на природата без да се налага да плащате за това огромни суми.

Изкуствен камък в СИКО има специална категория, защото предлагаме стотици модели. Изкуственият камък има широко приложение.

Най-често се използва изкуствен камък за стени, за подова настилка на открити пространства и други. Изкуственият камък е водоустойчив и здрав, така че ще му се радвате дълги години. Най-хубавото на изкуствения камък е това, че е на много добра цена.

Прочетете още

Изкуственият камък е екологично чист и е напълно безвреден. Той е значително по-лек от естествения камък и това предполага, че можете да го монтирате и на по-слаби стени без да се налага да укрепвате стените допълнително.

Дизайните на изкуствения камък имитират буквално всички естествени камъни, така че ще получите естетика и красота на много достъпна цена. В крайна сметка всички искаме да ни бъде красиво, нали? Обикновено повечето производители правят плочките изкуствен камък гладки на гърба, така че да бъдат сравнително лесни за работа и да можете да ги залепите и сами.

В СИКО ще откриете всякакви размери изкуствен камък, всякакви модели, дизайни, цветове, релефи и т.н.

ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ

В СИКО Ви предлагаме само качествен изкуствен камък от доказани производители като:

  • Керос България ЕАД
  • Камдизайн ЕООД
  • СТИГЕСС - ЕООД
  • СТЕГУ/ПОЛША
  • Stone Age

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн на изкуствен камък от магазина на СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:

  • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.
  • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 199 лв. за градовете София, Бургас, Пазарджик, Русе, Стара Загора и Велико Търново
  • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.

Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 30 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.