7%
Намаление
В наличност

Мебелна мивка Parva 55 K27-029

  • 112.25лв. / бр.
  • 120.70лв. / бр.
  • Производител: Cersanit
  • Номенклатурен номер: 11.15.156.0406
бр. + -
Бърза поръчка

14. ДОСТАВКА НА СТОКИ

14. 1.  Доставката на стоки се извършва по един от следните начини:

14. 1. 1. Доставка на адрес с транспорт на Сико

Продавачът се задължава да доставя поръчаните и купени Стоки до адрес, посочен от Купувача, до който адрес следва да има лесен достъп с товарен автомобил, в зависимост от избора на Купувача. Извършва се от 9 до 13 ч. и от 13 до 17 ч. без ангажимент за точен час и разтоварни операции. Доставка на адрес не се извършва, ако не е осигурено пространство за паркиране на автомобила.

14. 1. 2. Доставка на адрес с куриер

Доставката се извършва при условия на съответната куриерска фирма..

14.1.3 Получаване на стоката от склад на Продавача.

Продавачът предоставя възможност на Клиента да получи стоката от склад/магазин на Продавача без ангажимент за товарни дейности в срок от 5 работни дни от датата на поръчката.

14. 2. Продавачът ще осигури подходящото опаковане на Стоките и изпращането на съпътства-щите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръча-ния продукт документ, моля да се свържете с нас на e-mail, посочен в сайта и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

14. 3. Клиентът е длъжен да провери закупените стоки за разлики в цвета, нюанса, за видими дефекти, за деформации и за разлики в размерите, преди употреба. За разлики в количествата и явни дефекти (счупено), рекламации се приемат в момента на предаване на стоката.  

14. 4. (1) SIKO ще извършва доставката на Стоките и предоставянето на Услугите само на територията на България.

(2) Условията на доставката за продуктите, предлагани от SIKO се намират на инфо страницата на Платформата. 

Умивалникът Parva 55 / Парва 55 с овална купа, централно разположен отвор за фитинги и чучур, осигурява комфорт при използване. Изработен е от висококачествени керамични материали, което улеснява почистването му. Потребителите, които търсят практичност, ще оценят широката налична повърхност за съхранение на ежедневни хигиенни нужди. Умивалникът може да се монтира на пиедестали или полупиедестали от серия Parva или директно на стена с декоративен капан.

Характеристики:
*Кат. номер: K27-029

*Цвят: Бял
*Дълбочина: 42.5 cm
*Ширина: 55 cm
*Нето тегло: 12.5 kg
*Централен отвор за фитинги
*С керамичен умивалник
*С преливник

Предлага се без конзола, полуконзола, смесител и аксесоари!

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър