Наличен

Лепило Керафлекс Изи S1 Сив - 25 кг.

  • 36.90лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.22.221.0028
  • Кат. номер: 1203825
Test:
бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

KERAFLEX EASY S1
Лесно за нанасяне висококачествено деформируемо лепило на циментова основа с удължено отворено време и много добра способност за омокряне за керамични плочки и каменни материали. С много ниски емисии на летливи органични съединения. Особено подходящо при полагане на широкоформатни гранитогресни плочки и материали от естествен камък; нанася се на слоеве с дебелина до 10 мм.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Трайност след смесване: повече от 8 часа.
Отворено време: 30 минути.
Време за изчакване преди фугиране и корекции на плочката при нужда:
– на стени: 4-6 часа;
– на подове: 24 часа.
Време на стягане преди да се стъпва: прибл. 24 часа.
Готово за пълноценна експлоатация: прибл. 14 дни.
Цветове: сив и бял.
EMICODE: EC1 Plus - много ниски емисии на ЛОС.
Съхранение: 12 месеца.
Разход: 2-5 кг/м².
Опаковка: торби по 25 кг.

Характеристики на продукта
Цвят Сив
Мерна единица бр.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Промоции