В наличност

Мапей Грунд Primer 3296

  • 85.10лв. / бр.
  • 91.50лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: MapPra3296
Test:

Опции

бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

PRIMER 3296
Акрилен грунд във водна дисперсия с отлично проникване в дълбочина за заздравяване на порести повърхности и незаздравени замазки. Primer 3296 е грунд за заздравяване и подобряване на свойствата на слаби, изронени или ронливи повърхности. Подходящ е за употреба на открито за заздравяване на замазки, мазилки, тухли, пясъчник (камък), туф,декоративни разтвори на циментова и варова основа.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Консистенция: течност.
Цвят: опалесцентен.
Разреждане: Primer 3296 се нанася чист или разреден 1:1 или 1:2 с вода, с четка, ако повърхността е малка, или с ръчна пръскачка под налягане.
Време за стягане: 1-5 дни.
Съхранение: 12 месеца. Да се пази от замръзване
Полагане: с четка, валяк или лейка.
Разходна норма: 50-250 гр/м² в зависимост от хигроскопичността на основата.
Опаковка: туба от 5 кг. и 10 кг.


.

Характеристики на продукта
Мерна единица бр.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции