7%
Онлайн
Наличен

Автоматичен диспенсър за сапун 137209155

  • 184.14лв. / бр.
  • 198.00лв. / бр.
  • Производител: Bemeta
  • Номенклатурен номер: 11.1.9.0023
  • Кат. номер: 137209155
Test:
бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.

 

Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Автоматичният диспенсър за сапун представлява съвременен и хигиеничен начин за използване на течен сапун.Този устройство автоматично дозира необходимото количество сапун,без да е необходимо да се докосвате до него,намалявайки риска от разпространение на бактерии.Те са идеални за обществени санитарни помещения,където хигиената е от съществено значение, и осигуряват лесна и удобна употреба.Мнозина ги ценят и в домашни условия за повишена хигиена и удобство.
Характеристики:
*Категория:Дозатори за сапун
*Продуктова линия:Хотелско оборудване 
*Покритие:Матово
*Цвят:Сребрист
*Тегло:0,36кг
*Дълбочина:120мм
*Широчина:70мм
*Височина:175мм
*Обем:250мл
 

Характеристики на продукта
Цвят Хром
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции