7%
Онлайн
Разпродаден

Втвърдител Prosfas

  • 106.02лв. / бр.
  • 114.00лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.22.226.0027
Test:
бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Заздравяващ разтвор втвърдител Prosfas без разтворители на силикатна основа за циментови основи. Използва се за заздравяване в дълбочина на циментови основи с нестабилна повърхност, укрепване на замазки на циментова основа, които имат склонност към изронване. За предпазване от образуването на противолепилен слой, трябва да се наръси сух пясък върху повърхността на крайния слой с цел да се улесни прилепването на последващия слой.

Основата трябва да е суха и чиста, без мазнини, грес, боя и изронени участъци.

Технически данни:
*Време за съхнене: зависи от хигроскопичността на основата
*Консистенция: течност
*Цвят: прозрачен
*Запалимост: не
*Температура на приложение: от 5°C до 35°C
*Съхранение: 24 месеца. Да се пази от замръзване
*Нанасяне: с валяк, четка или кана за вода
*Разходна норма: 0,5-0,7 кг/м2
*Опаковка: 25 кг

Характеристики на продукта
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност