7%
Онлайн
В наличност

Лепило Mapeklej - 25 кг.

  • 11.34лв. / бр.
  • 12.19лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.22.22.1.0047
  • Кат. номер: 1281525
Test:
бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Лепило на циментова основа за керамични плочки Mapeklej се втвърдява без значително свиване, като се постига добра устойчивост и отлично прилепване към всички материали, които обикновено се използват в строителството.

Приложение:
Mapeklej е подходящ за лепене на керамични плочки и мозайка, фаянс и теракот по подове, стени и тавани във вътрешни помещения и на открито.

Технически данни:
*Разходна норма:
- всякакви малки по размер плочки (маламашка No. 4): около 2 кг/м²;
- нормални по размер плочки (маламашка No. 5): 2,5-3 кг/м²;
- външни настилки и стенни покрития (маламашка No. 6): около 5 кг/м² и повече.
*Опаковка: Mapeklej се доставя в бял и сив цвят в хартиени торби по 25 кг.
*Съхранение: 12 месеца на сухо място.

Продуктът отговаря на изискванията в Анекс XVII на Регламент (ЕС) No 1907/2006 (REACH)*, точка 47.
*REACH - Регистрация, Оценяване, Разрешаване и Ограничаване на Registration, Evaluation, Authorisation of Chemicals).

Характеристики на продукта
Цвят Сив
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции