7%
Promo
In Stock

Reality Cuero granite tiles

  • 23.53лв. / m2
  • 25.30лв. / m2
  • Manufacturer: Keros
  • Product Code: 11.4.4.7.0242
Test:
m2 - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Reality Cuero matte bathroom series with an interesting texture and a rich variety of friezes and decorative elements. These tiles are famous for their high quality, design according to the latest trends . Here you will find a wide variety of Spanish bathroom tiles .

Features:
*cat. number: A004
*Type of tile: Granitogres / floor
*Quality: 1st
*Size: 33x33 cm.
*Color: Brown
*Design: Relief
*Surface: Matt
*Package: 14 pcs. / 1.55 m 2
*Application: Corridor, Kitchen, Indoor, Floor, Bedroom, Terrace, Dining Room, Living Room, Bathroom

Гоце Делчев - Магазин Сико
Подуяне - Склад и магазин на едро и дребно Сико
Product features
Цвят Кафяв
Повърхност Релефна
Мерна единица кв.м
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha