7%
Promo
In Stock

Granite tiles Calcateh Gray matt

  • 58.13лв. / m2
  • 62.50лв. / m2
  • Manufacturer: Takceram
  • Product Code: 11.5.1005.0099
Test:
m2 - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.

 

Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

 

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Calcateh Gray matt granite tiles are modern and one of the most preferred in light interior design. It is easily combined with other colors. The tiles fit perfectly into small and large bathrooms, dining rooms, living rooms, living rooms, corridors, etc.

Features:
Type of tile: Granitogres
Tile size: 59.5 x 119 cm
Colors: White with marble effect
Surface: Matt
Application: floor / wall
Packaging: 2 pcs. / 1.42 m2

We at Siko will prepare a 3D project of your bathroom with the models you have chosen.

Константин Величков - Магазин Сико
Русе - Магазин на едро и дребно Сико
Плевен Кайлъка ресурс - Склад Сико
Подуяне - Склад и магазин на едро и дребно Сико
Плевен Сторгозия - Магазин Сико
Велико Търново - Склад и магазин на едро и дребно Сико
Гоце Делчев - Магазин Сико
Лабиринт - Магазин Сико
Product features
Цвят Сив
Повърхност Мат
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha