7%
Promo
Out Of Stock

Clinker Cloud Rosa Duro wall

  • 32.27лв. / m2
  • 34.70лв. / m2
  • Manufacturer: Paradyz
  • Product Code: 11.13.13.3.0003
Test:
m2 - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Cloud Rosa Duro clinker tiles are durable and resistant to changing atmospheric conditions and cold. Refef wall tiles are widely used in the exterior of your home.

Features:
*cat. number: 1100
*Size: 6.5 x 24.5 cm.
*Thickness: 7.4 mm.
*Freeze resistance: Yes
*Resistance to temperature changes: Yes
*Surface: Embossed, matt
*Product Type: Wall Tile
*Colour: Tile-red
*Package: 44 pcs. / 0.71 m2

Clinker tiles are refractory and extremely pure extruded clay , which has been thermally treated at a temperature of 1200 °C. Suitable for laying on balconies, terraces, stairs, walkways in the yard and other outdoor areas. The high-quality workmanship guarantees easy laying and a long life of the flooring.

Product features
Цвят Червен
Повърхност Релефна
Мерна единица кв.м
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha