7%
Promo
Out Of Stock

BeCool bathtub 180x80

  • 1,615.97лв. / бр.
  • 1,737.60лв. / бр.
Test:
бр. - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

The product is only by INDIVIDUAL ORDER. Our associate will contact you to clarify the details.

BeCool acrylic bathtub 180x80 with handles. This collection chooses a style where lines and shapes of organic inspiration define a space designed to provide maximum comfort in every single detail. Functionality and intuition at the service of comfort in the most stylish and intelligent form.

Features:
*Cat. number: A248015001
*Siphon: Not included
*Mounting type: Recessed, With L panel on the right, With L panel on the left, With front panel
*Type of anti-slip bottom: Added
*Handles included: 2
*Headrest included: 1
*Internal height (mm): 420
*Inner length (mm): 1595
*Inner width (mm): 590
*Capacity (l): 240
*Capacity (people): 1
*Material: Acrylic
*Mounting structure: With legs
*Muffling
*Weight (kg): 26
*Shape: Rectangular
*Length: 1800 mm
*Width: 800 mm
*Height: 420 mm

Product features
Цвят Бял
Повърхност Акрил
Мерна единица бр.
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
Specials