Микровълнови фурни | siko.bg

Микровълнови фурни

В СИКО има всичко необходимо за ремонта на Вашата кухня – от плочки за кухня през кухненски мивки и смесители чак до електроуредите. При нас можете да поръчате качествена микровълнова фурна, която да Ви служи вярно дълги години.

Микровълновите фурни са изключително удобни и крайно необходими за всяко домакинство. Класическите стоящи микровълнови фурни вече се изместват от микровълнови фурни за вграждане, които не заемат място на плота и Ви спестяват пространство в кухнята.

Много популярно сред домакинствата е готвене в микровълнова фурна. В интернет има хиляди рецепти за микровълнова фурна. Микровълнова фурна с грил и конвектор може да замести изцяло фурната Ви!

Прочетете повече

Колкото повече екстри има една микровълнова фурна, толкова повече цената й се вдига. Но има и евтини микровълнови фурни, които да използвате по класическия начин – за притопляне на някое ястие, за разтапяне на масло, за пуканки и за подгряване на вода.

Не отлагайте желаната от Вас покупка, защото при нас можете да пазарувате и на лизинг.

ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ

СИКО държи на качеството и предлага широка гама от електроуреди за вграждане (и не само) на Тека.

ЦЕНОВИ ДИАПАЗОН

В СИКО държим да предлагаме на клиентите си както разнообразие от продукти, така и достъпни цени. Имаме както евтини микровълнови, така и луксозни микровълнови фурни с всички екстри най-висок клас и качество.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн на микровълнова фурна от СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:

  • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.
  • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 199 лв. за градовете София, Бургас, Пазарджик, Русе, Стара Загора и Велико Търново.
  • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.

Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 30 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.