Саморазливни подове и замазки

Филтрирай
7%
Онлайн
Баумит замазка Солидо E160 25 кг

Баумит замазка Солидо E160 25 кг

Производител: Baumit

Кат. номер: 11.22.224.0009

5.70лв. / бр. 5.30лв. / бр. без ДДС: 5.30лв. / бр.

7%
Онлайн
Замазка Солидо E225

Замазка Солидо E225

Производител: Baumit

Кат. номер: 11.22.22.4.0033

10.08лв. / бр. 9.37лв. / бр. без ДДС: 9.37лв. / бр.

7%
Онлайн
Изравняващ разтвор Ultraplan Eco 20

Изравняващ разтвор Ultraplan Eco 20

Производител: Mapei

Кат. номер: 11.22.22.6.0017

32.00лв. / бр. 29.76лв. / бр. без ДДС: 29.76лв. / бр.

7%
Онлайн
Изравняващ разтвор Ultraplan Renovation

Изравняващ разтвор Ultraplan Renovation

Производител: Mapei

Кат. номер: 11.22.226.0030

33.60лв. / бр. 31.25лв. / бр. без ДДС: 31.25лв. / бр.

7%
Онлайн
Саморазливна нивелираща смес Нивело Куатро 25 кг

Саморазливна нивелираща смес Нивело Куатро 25 кг

Производител: Baumit

Кат. номер: 11.22.22.6.0008

27.72лв. / бр. 25.78лв. / бр. без ДДС: 25.78лв. / бр.

Саморазливни подове и замазки


Саморазливните подови замазки са предназначени за фино подравняване на подове във вътрешни помещения, но има и такива, които могат да се полагат и на открито. Гладката повърхност е задължително условие, което ще Ви гарантира перфектно изпълнение при полагане на подовата настилка после.


Саморазливните смеси се използват както за нивелиране, така и за изглаждане на неравности. Саморазливните замазки могат да бъдат както на циментови, така и гипсови. Те са изключително подходящи за употреба за подготовка на пода преди полагане на паркети и меки подови настилки, мокети, балатуми, плочки и др.


За да използвате тези саморазливни смеси, трябва да работите с много добра бързина и прецизност при на полагането на саморазливната подова настилка, тъй като тя има кратки срокове на изсъхване. Разфасовките в тази категория са от 20 кг. до 40 кг. за саморазливни замазки, нивелиращи смеси и изравняващи разтвори.Прочетете повече

Консултирайте се със специалистите на СИКО, които ще Ви насочат към най-подходящите саморазливни замазки за Вашия проект, тъй като има различни видове и не всички се прилагат навсякъде. Има тънкослойни и дебелослойни саморазливни замазки с дебелина до 8 см.


Например, саморазливна нивелираща смес Баумит Нивело Куатро е подходяща за всички минерални строителни основи, като тя може да се положи в дебелина от 1 см. до 2 см. На Вас обаче може да Ви трябва по-голяма дебелина, затова трябва добре да прочетете за какво можете да ползвате дадената замазка, която сте избрали,


При полагането на тънкослойна саморазливна смес можете да сложите и фибростъкло на пода за подсилване на замазката. За дебелослойно полагане специалистите препоръчват използването на стоманени мрежи.


Не отлагайте желаната от Вас покупка, защото при нас можете да пазарувате и на лизинг.


ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ


СИКО работи директно с най-добрите производители на саморазливни замазки като:  • Mapei / Мапей България

  • Baumit / Баумит България и други


ЦЕНОВИ ДИАПАЗОН


В СИКО се стараем да предлагаме богато разнообразие и достъпни цени.


ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ


При поръчка онлайн на саморазливна замазка, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:  • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.

  • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 199 лв. за градовете София, Бургас, Пазарджик, Русе, Стара Загора и Велико Търново

  • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.


Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.


След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.


ВРЪЩАНЕ НА СТОКА


Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 30 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015