Компоненти за Топлоизолации

Сортирай по:

Покажи по:

Сортирай по:

Покажи по:

Компоненти за топлоизолации

В СИКО ще откриете качествени компоненти за топлоизолации като дюбели, набивни дюбели, различни снадки за водооткап, различни профили с мрежа (профил за ъгли, на ролка за под, водооткапващи профили с мрежа, стъклотекстилни мрежи и други). Можете да се възползвате от нашите намаления и така ще можете да направите външна изолация на добра цена.

Важен фактор за всеки един дом е добрата топлоизолация, за да можете да постигнете оптимален топлинен комфорт. Благодарение на изолацията се намаляват нежеланите разходи за отопление.

При добре поставена  качествена топлоизолация ще намалите значително енергията, която обикновено е необходима за отоплителните  и съответно за охладителните системи.

Когато правите избор на изолация на къщата, трябва да уточните какъв е  дизайна й, както и на какъв климат е изложена, какви са енергийните й разходи, както и да съобразите бюджета си. Можете да се консултирате със специалистите на СИКО, за да изберете най-добрата топлоизолация за Вашия дом.

Не отлагайте желаната от Вас покупка, защото при нас можете да пазарувате и на лизинг.

Прочетете повече

ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ

СИКО работи директно с най-добрите производители за материали и компоненти за изолации като:

  • Хенкел България ЕООД
  • Баумит България ЕООД
  • Мапей България ЕООД и други

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн на компоненти за топлоизолации от СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:

  • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.
  • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 199 лв. за градовете София, Бургас, Пазарджик, Русе, Стара Загора и Велико Търново.
  • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.

Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 30 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.