Kerapoxy Design

Kerapoxy  Design

Сортирай по:

Покажи по:

Сортирай по:

Покажи по:

Двукомпонентен, киселино-устойчив епоксиден разтвор за запълване на фуги (предлага се в 15 цвята), много подходящ за стъклена мозайка. Може да се използва и като лепило.

Области на приложение:
- Декоративно фугиране на артистични плочки и материали от камък, и особено на стъклена мозайка във вътрешни помещения и на открито. Подходящ е също за киселино-устойчиво лепене върху всички традиционни основи в строителството. Перленият краен вид на продукта подчертава приятния ефект на завършващите материали. Kerapoxy Design Може също да се смесва с MapeGlitter и се получава много специфичен ефект.
- Фугиране на големи по размер подове и крайни материали в индустриални среди (заводи за поцинковане, фабрики за кожи, акумулаторни стаи, фабрики за хартия и др.), където се изисква висока механична устойчивост и киселино-устойчивост.
- Фугиране на подове и стени в хранително-вкусовата промишленост (мандри, заводи за сирена, пивоварни фабрики, винарни, заводи за консервирани храни и др.), в магазини и помещения, в които се изисква отлична хигиена (магазини за сладолед, месарници и др.).
- Фугиране на подове и крайни материали в хранително-вкусовата промишленост (мандри, заводи за сирена, пивоварни фабрики, винарни, заводи за консервирани храни и др.), в магазини и помещения, в които се изисква отлична хигиена (магазини за сладолед, месарници и др.).
-Фугиране на плувни басейни, включително и спа-центрове.