Наличен

Соларен Комплект All inclusive 200 SON + VTC

  • 3,291.00лв. / бр.
  • Производител: Burnit
  • Номенклатурен номер: 11.24.107.0006
  • Кат. номер: 00120106203162
Test:
бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.

 

Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Соларен Комплект All inclusive 200 SON + VTC е подходящ за домакинства между 3-4 души. Гарантирано ефективно използване на слънчевата енергия за ежедневните нужди на домакинството от топла вода.

ЕЛЕМЕНТИ:
*ЕМАЙЛИРАН БОЙЛЕР SNS SON 200Л – 1БР
*Вакуумен колектор VTC 20 – 1 бр.
*Соларна помпена група – 1 бр.
*Соларно управление DeltaSol BS4 – 1 бр.
*Топлоносеща течност Propylene Glycol – 10 л.
*Соларен разширителен съд SMF 12 – 1 бр.
*SK комплект V eмайл – 1бр
*Ел. комплект 3kW мед – 1бр

ПРЕДИМСТВА:
*Енергийна ефективност
*Лесно и бързо инсталиране на системата
*Възможност за монтаж на равен и наклонен покрив
*Вложени материали с високо качество.
*Сертификат за качество Solar Keymark

Характеристики на продукта
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност