Solar Edge

Защо да избереш SolarEdge системата за захранване на твоя дом?

Повече енергия от слънцето
Повече мощност = повече спестявания от твоята сметка за електричество. В една фотоволтаична система всеки модул има индивидуална максимална мощност. Разликите между модулите водят до загуби на мощност и може да причинят и недостатъчна производителност на цялата система с времето.

soalredge photo1

Сортирай по:

Покажи по:

Сортирай по:

Покажи по:

При традиционните инвертори най-слабият модул намалява производителността на всички модули. Със SolarEdge всеки модул произвежда максимална енергия и загубите на мощност са елиминирани.

solaredge photo 2

Изключителна безопасност
Характеристиката SafeDC на SolarEdge е проектирана да намалява фотоволтаичния масив до безопасен волтаж при изключване на променливия ток или на инвертора, предлагайки по-голяма защита за инсталатори, огнеборци и твоя дом. Отговаря на най-модерните стандарти за безопасност.

По-естетични покриви
SolarEdge позволява оптимално използване на покрива с по-естетичен дизайн за повече енергия и повече спестявания.

solaredge photo 3

Пълен системен мониторинг
Соларна фотоволтаична система без мониторинг ще бъде като автомобил без табло. Мониторинг платформата на SolarEdge осигурява безплатна видимост в реално време на производителността на всеки модул на твоя покрив. Достъп е възможен от всеки компютър или мобилно устройство навсякъде и по всяко време.

solaredge photo 4

Дългосрочни гаранции
SolarEdge продуктите са доказани на практика и създадени за трайна производителност. Това ни позволява да предлагаме гаранции, които са сред най-дългите в индустрията, включващи 25-годишна гаранция на модулната производителност и 12-годишна гаранция на модула; 25 години за SolarEdge оптимизаторите на мощност и 12 години за инверторите (с възможност за удължаване до 20 или 25 години (с допълнителна цена).

Защити инвестицията си и се наслади на спокойствие.