7%
Онлайн
В наличност

Силикон Mapesil АС - 310 мл.

  • 13.95лв. / бр.
  • 15.00лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.11.1117.0065
  • Кат. номер: 4899942IT
Test:

Опции

бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Санитарен силикон Mapesil AC в цвят прозрачен. Изцяло силиконов уплътняващ материал с оцетно свързване, устойчив на плесени за монтаж на санитария. За гъвкаво запечатване на фугите между санитарни изделия и керамика, около душ-кабини, хидромасажни вани, зимни градини, бани и влажни помещения. Образуването на поява на мухъл по уплътняващия материал намалява, благодарение на специалната добавка за защита, която се съдържа в материала.

Продуктът е много тиксотропен, което го прави лесен за нанасяне върху хоризонтални и вертикални повърхности без да капе. След напречно свързване, образува много гъвкаво уплътнение между конструктивни елементи, използвани в строителството, машинното инженерство, корабостроенето, автомобилния и индустриалния сектор. С Mapesil AC може да се залепи стъкло, керамика и анодиран алуминий.

Технически данни:
*Образуване на повърхностна коричка: 25 минути
*Скорост на напречна свързване: 3 мм за 1 ден; 8 мм за 7 дни
*Максимално удължение: 200 %
*Движение в работни условия: ± 20 %
*Твърдост по Шор: 18
*Цветове: прозрачен и бял
*Нанасяне: пистолет за уплътнители
*Съхранение: 24 месеца
*Разходна норма: 3,1 м за 310 мл пълнител (10х10 мм)

Характеристики на продукта
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции