7%
Онлайн
Разпродаден

РАЗТВОР МАПЕФИЛ Е 25 КГ МАПЕЙ

  • 42.69лв. / бр.
  • 45.90лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.22.224.0120
бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 299 лв. в рамките на градовете София, Стара Загора, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 30.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Течен разтвор без свиване за анкериране. Mapefill Е се използва за здраво закрепване на машини, съоръжения, болтове, предварително отляти метални конструкции, турбини, машинни инструменти и други към бетон. Препоръчва се също за запълване на неподвижни връзки между бетонни елементи и подпори. Mapefill Е има голяма механична якост още в началото (24 часа) и отлично прилепване към стомана и бетон. Mapefill Е се състои от циментови спойки, градирани пълнители и специални добавки. Сместа се подготвя като торба от 25 кг Mapefill Е се смеси с 3,5-3,75 л чиста вода в зависимост от желаната консистенция. Полученият разтвор се изсипва в основите, които трябва да са предварително намокрени с вода, като се внимава да не се получават въздушни балончета. За запълване на големи обеми се препоръчва да се добави Gravel 6-10. Mapefill Е отговаря на минималните изисквания на EN 1504-6. Разходна норма 1,95 кг/дм3 обем пукнатина. Опаковка Торби по 25 кг.
Характеристики на продукта
Мерна единица бр.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Промоции