Рогови сифони

Сортирай по:

Покажи по:

Сортирай по:

Покажи по:

РОГОВИ СИФОНИ

Роговите сифони са вид подови сифони за баня. Те се срещат в квадратна и триъгълна форма. Има и ъглови сифони за баня. Този вид сифони за вграждане в пода на банята почти не се забелязват с техния модерен дизайн. Ако сте решили да инсталирате рогов сифон за банята, няма да сбъркате.

Цените на сифоните варират според марката и вида, но като цяло тези сифони за баня са с достъпна цена и ще Ви служат вярно дълги години.
При избора на рогови сифони за баня трябва да се консултирате със специалисти, тъй като трябва да съобразите покупката си с разположението и вида на тръбите в банята.

Прочетете повече

ГАРАНЦИИ

Според модела и марката, дължината на гаранцията на роговите сифони варира.

ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ РОГОВИ СИФОНИ

В СИКО ще откриете различни производители / марки рогови сифони, сред които:

● Асо Строителни елементи ЕООД
● AKBO / HKSC
● ПАТЛИДЖАНСКИ ООД
● ВИЕГА
● ALCAPLAST и други

ЦЕНОВИ ДИАПАЗОН

Цените се определят от модела и от производителите на сифони. В СИКО ще откриете рогови сифони с цени в широк диапазон, започващи от 9 лв. и достигащи +150 лв.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн на сифон от магазина на СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:
● Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.
● Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 199 лв. за градовете София, Бургас, Пазарджик, Русе, Стара Загора и Велико Търново
● Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.
● Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 30 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.