Линейни сифони

Сортирай по:

Покажи по:

Сортирай по:

Покажи по:

Линейни сифони

Подовите сифони са практично и дизайнерско решение за отводняването в банята докато се къпете. Най-модерните решения за баня са линейни сифони за вграждане, които придават на пода елегантен вид и поемат по-голямо количество вода.

В Сико предлагаме голямо разнообразие от дизайнерски решетки за линейни сифони, както и необходимите аксесоари за тях. Нашите продукти са изработени от висококачествени материали, така че издръжливостта им е напълно гарантирана.

Прочетете повече

Защо да изберем линеен сифон за баня от Сико ?

Линейните сифони се предлагат в различни размери според нуждите на мокрото помещение. Обикновено те се използват като праг пред паравана в банята или в душ кабината. 

Ако изберете да монтирате линеен сифон за баня, Вие ще видите, че дизайните на линейните сифони са най-различни, което означава, че има  модели подходящи за всеки стил баня.

Едно от техните предимства е, че според това какъв модел изберете, този сифон може да бъде почти незабележим на пода, за да не се набива на очи. Освен това този вид линейни сифони са подходящи за вграждане в плочки или друг тип подови настилки.

Вграждането в плочката става по следния начин - в плочката се изрязва “гнездо” с размерите на избрания от Вас линеен сифон.

Плочката, в която ще поставите сифона може да бъде част от колекцията плочки, избрана за настилка в банята или да заложите на контрастна плочка, която се различава като цвят от пода.

Така ще постигнете силен естетически ефект и акцент. Най-често монтажната височина на линейните сифони е 70 мм. Също така съществуват и сифони за вграждане в пода, а има и подобни линейни сифони, които са изцяло предназначени за вграждане в стена.

ГАРАНЦИИ

Според модела и марката, дължината на гаранцията за сифони за баня е различна.

ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ

В СИКО ще откриете стотици модели линейни сифони от топ производители като:

  • Inter Ceramic / Интер Керамик ООД
  • АКВО/ HKSC
  • Alcaplast

ЦЕНОВИ ДИАПАЗОН

Цените на линейните сифони се определят от качествата, модела и производителя. В СИКО ще откриете линейни сифони за баня с цени в широк диапазон, започващи от 69 лв. и достигащи +400 лв.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн на линеен сифон за баня от магазина на СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:

  • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.
  • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 199 лв. за градовете София, Бургас, Пазарджик, Русе, Стара Загора и Велико Търново
  • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.

Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 30 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.