Тоалетни казанчета

Сортирай по:

Покажи по:

Сортирай по:

Покажи по:

Тоалетни казанчета

Тоалетното казанче е изключително важна част от тоалетната чиния. В СИКО Ви предлагаме многообразие от казанчета за тоалетна във всякакви размери, различни по материал, обеми, функционалности. Имаме както тоалетни казанчета за вграждане, така и стоящи на тоалетната чиния, тоалетни казанчета горен монтаж, тоалетно казанче за стена и други.

Ако не желаете комплект тоалетна чиния с казанче, ние създадохме за Вас категория продукти само за тоалетни казанчета, където ще намерите подходящото за Вас според модела тоалетна чиния и според Вашите предпочитания.

Освен класически казанчета, на пазара се предлагат и ъглови казанчета за тоалетна. Казанчето може да бъде с долно захранване или да изберете казанче за тоалетна със странично захранване. Тоалетните казанчета се произвеждат от фаянс, порцелан, пластмаса и други.

Прочетете повече

Класическите тоалетни казанчета са т.нар. външни или още казанчета за стена. Те се монтират към стената или към тоалетната чиния (стоящи). Все по-актуални са тоалетните казанчета за вграждане. Те реално се вграждат в стената и видимата част от тях е само бутона, с който да освободите водата.

ПРОИЗВОДИТЕЛИ / МАРКИ

СИКО Ви предлага тоалетни казанчета от топ производители като:

  • Vidima / Видима АД
  • Grohe / Грое АГ
  • Roca / Рока България АД
  • Inter Ceramic / Интер Керамик ООД
  • Roca / Рока Испания
  • Ideal Standard / Идеал Стандарт
  • Никипласт-М ООД и други

ЦЕНОВИ ДИАПАЗОН

В СИКО ще откриете и евтини тоалетни казанчета като пластмасови казанчета с цени от 33 лв. до керамични казанчета за тоалетна с цени, достигащи +550 лв.

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн на казанче за тоалетна от СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:

  • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.
  • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 199 лв. за градовете София, Бургас, Пазарджик, Русе, Стара Загора и Велико Търново.
  • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.

Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 30 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.