7%
Онлайн
В наличност

Облицовъчен камък Light Yellow Wood Design WS1

  • 53.01лв. / кв.м
  • 57.00лв. / кв.м
  • Производител: Stone Age
  • Номенклатурен номер: stone22
Test:
кв.м - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

С цел опазване на околната среда и подкрепа на потребителя, STONE AGE GROUP, реши да произведе Wood. Сходство на Wood с естествено дърво, предотвратява изсичането на дърветата за изработване на дървен материал за вътрешен, външен и фасаден дървен дизайн; също така по-подходящата и по-разумна цена от естествено дърво на Wood, дават възможност на повече потребители да планират дизайн на дърво в дома си. Произведени в стандартни модулни височини от 18 см до 19 см и дължина от 97 см до 99 см, улесняват по-бързо сглобяването, като също така са добавени две скрити метални скоби зад всяка част от Wood, помагат да се приложат частите към стената, за да се сведе до минимум рискът от разлепяне и падане на модула.
Характеристики на продукта
Мерна единица кв.м

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност