Най-близкия магазин до вас: Вижте всички магазини
Нашите магазини Телефон на клиента 0700 15 015

от фасадата до банята ®

Новини

3 сигурни решения за Вашата топлоизолация

05.07.17

По времето на нашите деди, сградите са се строяли от от камък, кирпич и тухли, при което се е получавала дебелина от 70 см. и дори и повече. Това е подсигурявало хладина през лятото и топлина през зимата. Съвременното строителство, обаче няма как да постигне тази дебелина на стените, поради което много хора се оплакват от студени зимни месеци и непоносима жега през лятото, въпреки включените електроуреди и високите сметки за ток. С тези проблеми идва и решението- поставянето на топлоизолация. Последните тенденции са още при проектирането на новите сгради, да се мисли за поставянето на топлоизолация. 

Прочетете повече  >>

Какво трябва да знаем при избора на топлоизолация

04.07.17

Добрата защита на дома не се отразява положително единствено и само на сметките за електричество. Поддържането на оптимален микроклимат е сигурна предпоставка за опазване на човешкото здраве, за поддържане на висока работоспособност и най-общо казано – за наслаждение от живота. Микроклиматът силно зависи от температурата на въздуха в помещенията, от неговата влажност, от наличието на въздушни течения, а така също и от повърхностната температура на заобикалящите стени, подове и тавани, включително и на прозорците. Поддържането на тези фактори зависи до голяма степен от добрата топлоизолация. Освен това, топлоизолацията влияе и на навлизащия външен шум и същевременно тя оказва значение на дълготрайността на експлоатация на една сграда.

Прочетете повече  >>

5 сигнала, че имате нужда от топлоизолация

03.07.17

Едно от най- съществените неща за поддържането на комфортна среда у дома  е изолацията.  Основната цел на топлоизолацията е да създаде бариера около сградата, като покрива стените, пода и/ или покрива и по този начин се постигат много благоприятни резултати за помещенията. Днес ще разгледаме пет сигнала, че Вашия дом се нуждае от топлоизолация.

Прочетете повече  >>

5 практични предложения за ламиниран паркет

04.06.17

Ламинираните подови настилки обикновено са на половината от цената на традиционните настилки от твърда дървесина. Понякога спестяванията са още по-големи, в зависимост от вида на въпросните настилки. И с последните нововъведения в технологиите, ламинирните паркети  изглеждат все повече и повече, като истинско дърво. Ламинатът е много лесен за поставяне и много от хората, които го избират могат да го инсталират сами, без предишен опит в дърводелството.  С ламинирания паркет няма да имате нужда от пирони. Освен това ламинираният паркет  е устойчив на надраскване и избледняване, което го прави сред най- предпочитаните подови настилки. 

Прочетете повече  >>