Най-близкия магазин до вас: Вижте всички магазини
Нашите магазини Телефон на клиента 0700 15 015

от фасадата до банята ®

Новини

Какъв смесител да си взема? 5 ценови класа смесители

14.04.17

Смесителите са един от артикулите, които претърпяват най-голямо развитие. В началото батериите за вода са били само за студена вода, след това стават смесители , защото започват да смесват топла и студена вода. Първите и най-разпространени са двуръкохватковите смесители. За по-голямо удобство и прецизност следват едноръкохватковите. Съществуват в най-разнообразни форми . Най-съвременните модели, пък са направени със сензори, които пускат водата само след като поставим ръцете си пред тях. Пазара предлага такова голямо разнообразие, че човек лесно може да се  обърка  в избора си. 

Прочетете повече  >>

7 признака, които да прецените при избора на смесители

12.04.17

Аксесоарите в банята, често  остават незабележими и обикновено се сещаме за тях чак накрая.Като неизменна част от цялостната визия на дома ни, смесителите обаче в днешно време се превърнаха в доста важен елемент и всеки, който държи на добрия интериор у дома след  тенденциите сред тях.  Смесителите категорично изместиха обикновените батерии.  Като се замислим, смесителните батерии се намират навсякъде около нас – има такива на ваните, на душовете, на умивалниците, на мивките и дори на бидетата.  Освен, че са модерни и луксозни, смесителите са от изключително голяма полза за домакинствата. Точно за това на пазара ще се натъкнете на голямо разнообразие от видове, цени , дори и цветове.  

Прочетете повече  >>

3 сигнала, че имате нужда от нови смесители

12.04.17

Смесителите в съвременния живот не са просто техническо средство. Те се превърнаха в част от интериора на банята и кухнята, в удобство, без което не можем. Най-просто казано тяхната работа е да регулират постъпващата топла и студена вода в един температурно балансиран воден поток и едва ли съществува съвременен дом без смесители.

Прочетете повече  >>

Комбинации за обзавеждане на баня между 5-12 кв.м.

24.02.17

Как правилно да планираме обзавеждането на банята, дори и с по-малки размери?

Прочетете повече  >>