Най-близкия магазин до вас: Вижте всички магазини
Нашите магазини Телефон на клиента 0700 15 015

от фасадата до банята ®

Новини

5 практични предложения за нови плочки за баня

08.05.17

Банята е едно от най-често използваните помещения във всеки дом. Счита се, че банята носи покоя в дома. Според последните статистически изследвания през живота си човек прекарва общо от 3 до 5 години в банята. Там е нашето място за възстановяване и почивка след тежък натоварен ден или пък мястото, където започва нашия ден.  Счита се, че състоянието на банята показва доколко се грижите за себе си. Ако там има хаос или е мръсно, вероятно се борите с лошите навици. Те се оглеждат в недостатъчното „работене” над себе си, недостатъчно сън или лошо хранене. Мръсната баня говори и за липса на самоуважение. Ето защо е много важно нашата баня да бъде винаги добре поддържана, чиста и спретната. Ще разгледаме няколко практични предложения за нови плочки за банята.

Прочетете повече  >>

Как да изберем нови плочки за баня

07.05.17

Колкото и важна да е визията на една баня, със сигурност много важно е също тя да бъде чиста и поддържана. Една от главните причини плочките да са предпочитана настилка в банята е именно лесното им почистване и устойчивостта им на дезинфектанти, а понякога  дори и на препарати с абразивни частици. Изборът на плочки за баня си е една доста трудна и отговорна задача. Добрата визия  само не  е достатъчна за да определим, че дадени плочки за подходящи. Трябва да обърнем вмание на няколко неща, ако искаме освен красива баня, тя да бъде качествено направена, без нужда от постоянни досадни ремонти, които губят време и пари.

Прочетете повече  >>

3 признака, че имате нужда от нови плочки за баня

05.05.17

Като всяко нещо в началото, така и плочките за баня след определен период от време губят своя блясък, стават захабени, остаряват и се превръщат във все по-трудни и неприятни за ползване. Банята, обаче , е едно от най-важните помещения от дома и не бива да допускаме да бъде в неогледен вид.  Със сигурност обаче, освежаването на банята, чрез поставянето на нови плочки ще ви донесе много радост и приятни емоции – това е мястото, което е един вид персонален „спа център” на всеки един от нас. 

Прочетете повече  >>

Какъв смесител за баня да си взема? 5 ценови класа смесители

14.04.17

Смесителите са един от артикулите, които претърпяват най-голямо развитие. В началото батериите за вода са били само за студена вода, след това стават смесители , защото започват да смесват топла и студена вода. Първите и най-разпространени са двуръкохватковите смесители. За по-голямо удобство и прецизност следват едноръкохватковите. Съществуват в най-разнообразни форми . Най-съвременните модели, пък са направени със сензори, които пускат водата само след като поставим ръцете си пред тях. Пазара предлага такова голямо разнообразие, че човек лесно може да се  обърка  в избора си. 

Прочетете повече  >>