Най-близкия магазин до вас: Вижте всички магазини
Нашите магазини Телефон на клиента 0700 15 015

от фасадата до банята ®

Новини

Как да изберем мивката за баня

07.12.17

Когато говорим за банята, един от първите елементи, които възниква в съзнанието ни е мивката. В сравнение с кухненската мивка, тук не е от толкова голямо значение размера на самата мивка, колкото тя да бъде удобна за употреба и интериорно съчетана. В тази статия ще разгледаме основните параметри, на които трябва най-напред да обърнем внимание при избора ни на мивка за баня.

Прочетете повече  >>

Всичко, което трябва да знаете за кухненските мивки

07.12.17

Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на перфектната кухненска мивка. Независимо дали става въпрос за нов проект на цялата кухня или само за промяна и ремонт на съществуваща кухня, процесът е общо взето същият - ще трябва да разгледате текущия размер на помещението и текущата инсталация на водопроводни инсталации. Все пак не забравяйте, че предстои да използвате мивката по няколко пъти на ден в продължение на години. 

Прочетете повече  >>

Исторически поглед върху мивките и интересни факти

07.12.17

Мивките в дома ни са едно от най- често използваните неща ежедневно. В днешния свят има много стилове и цветове, от които можем да избираме, когато купуваме нова мивка за нашия дом. Единствените налични решения в миналото са били чугун и неръждаема стомана и то  в много ограничени размери и цветове. Не можехме да поръчаме персонализирана мивка и трябваше да се съобразяваме и да избираме от  това, което е на разположение. Сега можем да избираме мивка, която да отговаря напълно на  нашия дизайн и вкус. Но нека да обърнем внимание на мивките преди да станат такива, каквито ги познаваме днес.

Прочетете повече  >>

Поставяне на теракот - къде и как?

04.11.17

Керамиката участва в живота на хората още от древните цивилизации. По нашите земи също могат да се видят едни от най-добрите образци от миналото, останали от богатите култури на траки, римляни и византийци. Най-добрите им традиции в тази област са възприети и обогатени още в Първото българско царство. Причина за това керамиката да запази своето място в ежедневието на хората са нейните незаменими качества, а именно това, че е естествен материал, съставена е от различни видове глини, каолин и др. Друго предимство на този материал, че е изключително здрав и и по тази причина запазва вида си с години, лесен  е за поддръжка и според може да има дори нулева степен на водопропускваемост. 

Прочетете повече  >>