Най-близкия магазин до вас: Вижте всички магазини
Нашите магазини Телефон на клиента 0700 15 015

от фасадата до банята ®

Новини

Магазин Сико в Пазарджик е с по-голяма търговска площ и още повече продукти

20.09.17

Магазин Сико в гр. Пазарджик вече е обновен и с по-голяма търговска площ, за да може да ви предложи още по-голямо разнообразие от продукти. Обектът се намира на познатия ви адрес ул. Стоян Ангелов № 32. На площ от 600 м2,  можете да разгледате богато разнообразие от плочки за баня и декорации, мазилки, изолации, клинкер, груби строителни материали и гипсокартон.

Прочетете повече  >>

Видове строителни материали

04.09.17

Строителният материал е всеки материал, който се използва за строителни цели. Много естествени вещества, като глина, пясък, дърво и камъни, дори клони и листа са използвани за изграждане на сгради.

Прочетете повече  >>

Строителните материали - преди и сега

03.09.17

Строителството днес е значителна част от индустриалната култура, проява на нейното многообразие и сложност, както и средство за овладяване на природните сили.

Връшаме ви малко назад във времето, за да видим какви къщи са строяли хората преди и какви строителни материали са използвали.

Прочетете повече  >>

Как да изберем строителните материали за нашия дом

03.09.17

Строителният материал е всеки материал, който се използва за строителни цели. За изграждането на сгради се използват много естествени вещества, като глина, скали, пясък и дърво, дори клонки и листа. Отделно от естествено срещащите се материали, много от създадените от човека продукти са синтетични. Производството на строителни материали е утвърдена индустрия в много страни и употребата на тези материали обикновено е разделена на специфични занаяти, като дърводелски, изолационни, водопроводни и покривни и т.н. Те осигуряват изграждането на местообитания и структури. 

Прочетете повече  >>