Най-близкия магазин до вас: Вижте всички магазини
Нашите магазини Телефон на клиента 0700 15 015

Новини

Идеи за коледна декорация на дома

05.12.16

Има броени дни до Коледа и е време да поговорим за коледната украса на дома. Един от най-големите носители на празничния дух е именно украсата, която ще сложим у дома. Тя създава уют и празнично настроение.

Прочетете повече  >>

Коледни базари в Европа

30.11.16

Чаша горещ шоколад, заскрежен прозорец, топло одеяло. В студеното, зимно време има толкова чар. Безспорно това е сезонът на домошарите, но за всички, които не ги е страх от студа всяка година се организират празнични базари. Такива има на различни места в Европа, като ще разгледаме няколко от най-големите и популярни коледни базари на Стария Континент.

Прочетете повече  >>

Тенденции при кухните за 2017 година

26.10.16

Кухнята е онова магично място, което успява да привлече всеки член на семейството в себе си. Не случайно я наричат сърцето на дома. При добрия дизайн е важно да се наблегне на две неща. Първо на функционалността, все пак трябва да се използва по предназначение и втора, на това да се намери баланса, за да отговаря оптимално на темперамента на човека, който ще се вихри в нея.

Прочетете повече  >>

Интересни тенденции в интериорния дизайн на банята

26.09.16

Дълги години банята беше поставяна на заден план като значимо за интериорния дизайн пространство, но тя определено не е място, което да се пренебрегне при обзавеждането. Истината е, че прекарваме повече от 17 месеца от целия ни живот в банята, това определено я прави много важна част от дома, която трябва да се направи с вкус и внимание към детайла, за да се наслаждаваме максимално на времето прекарано в нея.

Прочетете повече  >>