7%
Онлайн
2 -3 Дена

Мапей Мазилка Силексколор Тоначино 1,5мм - 20 кг.

  • 118.81лв. / бр.
  • 127.75лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.11.1122.0124
  • Кат. номер: 6A090020
Test:
бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

SILANCOLOR TONACHINO
Водоотблъскващо и паропропускливо, силиконово, финишно, декоративно покритие с “драскана” структура за външни топлоизолационни комбинирани системи. Налично в следната зърнометрия: 0,7 мм, 1,2 мм, 1.5 мм и 2.00 мм

Silancolor Tonachino е пастообразна мазилка на основата на силиконови смоли с различни размери на частиците за екстериорни крайни покрития с рустикален ефект, подходящи за фасади, изискващи привлекателен финиш и отлична водоотблъскваща способност и паропропускливост.

Някои примери на приложение:
- декориране на мазилки на варозиментова основа;
- декориране на мазилки на основата на Mape-Antique;
- декориране на изсушаващи мазилки;
- нанасяне върху съществуваща боя (след предварителна проба).

Предлага се в следните размери на частиците: 0.7 мм, 1.2 мм, 1.5 мм и 2.0 мм. 
ETA 10/0024
ETA 10/0025

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: :
Консистенция: пастообразна.
Цвят: бял или някой от богата гама от цветове, които могат да се получат чрез автоматична система за оцветяване ColorMap®.
Плътност (EN ISO 2811-1) (гр/см³): приблизително 1.65-1.95 (в зависимост от размера на частиците).
Съдържание на сухо вещество (%): приблизително 80.
Почистване: с вода.
Съхранение: 24 месеца.
Полагане: метална или пластмасова маламашка.
Разходна норма:
0,7 мм: 1,7-2,0 кг/м²;
1,2 мм: 1,9-2,3 кг/м²;
1,5 мм: 2,2-2,5 кг/м²;
2,0 мм: 2,4-2,7 кг/м².
Опаковка: кофа от по 20 кг.

Характеристики на продукта
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции