7%
Онлайн
2 -3 Дена

Мапей Грунд Quarzolite Base Coat - 20 кг.

  • 90.68лв. / бр.
  • 97.50лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.11.1122.0087
  • Кат. номер: 6D094020
Test:
бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

QUARZOLITE BASE COAT
Цветен грунд на основата на акрилна смола във водна дисперсия, микрогранулиран кварц и селектирани пълнители, който след нанасяне изравнява хигроскопичността на основата и подобрява прилепването на следващите слоеве боя и декоративни покрития. за запълване и изравняване на повърхности. Quarzolite Base Coat е цветен грунд, който се състои от акрилна смола във водна дисперсия, микрогранулиран кварц и селектирани пълнители, който след нанасяне изравнява хигроскопичността на основата и подобрява прилепването на следващите слоеве боя и дебели покрития от серията Quarzolite. Quarzolite Base Coat се използва за подготовка на покрития на циментова основа преди нанасяне на цветно крайно покритие, за изравняване на хигроскопичността на основата и подобряване на прилепването. Quarzolite Base Coat се предлага в богата гама от цветове, които могат да се получат чрез автоматична система за оцветяване ColorMap®.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Консистенция: гъста течност.
Цвят: бял или цветовата гама  на MAPEI, получени чрез помощта на автоматичната система за оцветяване ColorMap® 
Плътност (EN ISO 2811-1) (гр/см³): приблизително. 1.58.
Съдържание на сухото вещество (%): приблизително. 67.
Температурен диапазон на нанасяне: от +5°C до +35°C.
Съхранение: 24 месеца.
Разходна норма: 0,4-0,5 кг/м² за слой. Разходната норма зависи много от грапавостта на основата и дефектите по повърхността, както и от начина на полагане.
Опаковка: кофа от по 20 кг.

Характеристики на продукта
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции