7%
Онлайн
Разпродаден

Разтвор Mapegrout SV

  • 86.95лв. / бр.
  • 93.49лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.22.221.0019
Test:
бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Бързостягащ, лесен за изливане разтвор с контролирано свиване за саниране на бетон и закрепване на решетки на отводнителни канали, сервизни отвори и пътни знаци на място. Mapegrout SV се използва за саниране на много наранени бетонни конструкции чрез изливане на продукта в кофраж, изграден около тях. Може да се използва също за ремонт на индустриални подове и при изграждане на пътища и летища, които трябва да влязат бързо в експлоатация. Благодарение на краткото му време за стягане, Mapegrout SV е изключително подходящ за бърз монтаж на ревизионни шахти, сервизни отвори и решетки на отводнителни канали на място.

Състои от циментови спойки и специални добавки и се подготвя чрез смесване на съдържанието на една 25 кг торба от продукта с 3,0-3,25 л вода в зависимост е необходимата консистенция. След подготвяне разтворът се излива на местата, които трябва да се запълнят или в кофража. С Mapegrout SV могат да се изпълнят ремонтни слоеве или запълвания с дебелина до 50 мм. Ако слоят, който се полага е по-голям от 50 мм, се препоръчва добавяне на 40 % Gravel 6-10, като сместа се подготвя с 3,5 л вода. Поправените места с Mapegrout SV са готови за експлоатация 2 часа след изливане при температура +20оС.

Отговаря на минималните изисквания на стандарт EN 1504-3 за строителен разтвор клас R4.

Технически данни:
*Разходна норма:
- използван чист: 20 кг/м2 за см дебелина
- използван с 40% чакъл: 14,5 кг/м2 за см дебелина (5,7 кг/м2 Gravel 6-10)
*Цветове: Предлага се в сив или черен цвят
*Опаковка: Торби от 25 кг

Характеристики на продукта
Цвят Сив
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции