7%
Онлайн
Разпродаден

Разтвор Mapegrout Hi-Flow

  • 47.66лв. / бр.
  • 51.25лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.22.221.0030
Test:
бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Течен разтвор с контролирано свиване, подсилен с фибри за саниране на бетон. Mapegrout Hi-Flow е подходящ за саниране на много наранени бетонни конструкции, където се препоръчва използване на течни разтвори. Състои от циментови спойващи вещества, селектирани пълнители, специални добавки и синтетични фибри. Приготвя се чрез смесване на 25 кг торба с 13-14 % вода и 0,25% Mapecure SRA. Продуктът може да се използва и без Mapecure SRA, когато условията на заобикалящата среда са благоприятни за процеса на стягане. Сместа трябва да се излее в плътен кофраж. Трябва да се осигури начин за излизане на въздуха, за да се избегне образуването на въздушни мехурчета. С Mapegrout Hi-Flow могат да се нанесат слоеве с дебелина до 4 см. За по-големи дебелини се препоръчва да се добави подходящ селектиран пълнител.

Отговаря на минималните изисквания на стандарт EN 1504-3 за строителен разтвор клас R4. Разходна норма 21 кг/м2 за см дебелина.

Технически данни:
*Опаковка: 25 кг

Характеристики на продукта
Цвят Сив
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Промоции