7%
Онлайн
В наличност

Лепило Keraflex Maxi S1 сиво

  • 39.29лв. / бр.
  • 42.25лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.22.221.0025
бр. + -
Бърза поръчка

Висококачествено, деформируемо лепило Keraflex Maxi S1 в сив цвят на циментова основа, без вертикално приплъзване и удължено отворено време по технологията Low Dust (по-малко отделяне на прах) за керамични плочки и материали от камък. Особено подходящо за полагане на големи по размер порцеланови плочки и материали от камък (дебелина на слоя лепило от 3 до 15 мм).

Области на приложение:
Лепене върху подове и стени във вътрешни помещения и на открито на всякакви видове керамични плочки и керамични мозайки, материали от камък (при условие, че са устойчиви на влага) върху традиционни стени с мазилки на циментова основа, замазки на циментова основа, анхидритни замазки и гипсови стени (при условие, че са грундирани предварително), интериорни стени от пенобетонни тухли, гипскартон, подови отоплителни системи, боядисани интериорни стени (при условие, че боята е в отлично състояние), съществуващи мраморни покрития, подова мозайка и керамични подове, основи, които са хидроизолирани с Mapelastic, Mapelastic Smart, AquaDefense, Monolastic, Monolastic Ultra или Mapegum WPS и върху достатъчно твърди бетонни конструкции. Особено е подходящ за полагане върху подове, подложени на интензивно движение и натоварване.

Отличителната характеристика на новаторската технология Low Dust на това лепило се изразява в значително намаляване на отделяното количество прах по време на смесване, правейки го по-лесно за работа и по-безопасно за работещия в сравнение с обикновените лепила на циментова основа на Mapei.

Технически данни:
*Трайност след смесване: повече от 8 часа
*Отворено време: > 30 минути
*Фугиране:
- стени: след 4 – 8 часа
- подове: след 24 часа
*Готово за стъпване: след около 24 час
*Готово за експлоатация: около 14 дни
*Деформируемост съгласно EN 12004: S1 – деформируемо
*Цветове: сив и бял
*Нанасяне: назъбена мистрия No 4, 5, 6 или 10
*Съхранение: 12 месеца
*Разходна норма: 1,2 кг/м2 за мм дебелина
*Опаковка:
- Keraflex maxi S1 бял: торби по 23 кг
- Keraflex Maxi S1 сив: торби по 25 кг

Keraflex Maxi S1 носи знака CE, както е декларирано в сертификати ITT No 25070387/Gi (TUM)и No 25080246/Gi (TUM), издадени от Лаборатория към Техническия университет в Мюнхен (Германия).

Характеристики на продукта
Цвят Бял
Мерна единица бр.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Промоции