Естествен паркет


Филтрирай
Паркет Bamboo Caramel 14mm
7%
Онлайн

Паркет Bamboo Caramel 14mm

Производител: Wuxi Boda Bamboo

Кат. номер: 11.10.102.0069

75.00лв. / кв.м 69.75лв. / кв.м без ДДС: 69.75лв. / кв.м

Паркет Bamboo Skyray 14mm
7%
Онлайн

Паркет Bamboo Skyray 14mm

Производител: Wuxi Boda Bamboo

Кат. номер: 11.10.102.0067

75.00лв. / кв.м 69.75лв. / кв.м без ДДС: 69.75лв. / кв.м

Паркет Bamboo Wisky 14mm
7%
Онлайн

Паркет Bamboo Wisky 14mm

Производител: Wuxi Boda Bamboo

Кат. номер: 11.10.102.0068

75.00лв. / кв.м 69.75лв. / кв.м без ДДС: 69.75лв. / кв.м

Естествен паркет

Сико предлага огромно разнообразие на подови настилки и качествен естествен паркет, както и необходимите аксесоари за него - кит за естествен паркет.

Естественият паркет може да има различни цветове - от естествен паркет орех до цвят камък и други. Естественото дърво във всички случаи се отличава значително от другите подови настилки и то с изключителна елегантност и неподправен стил.

Много модерни са също така избелелите и състарените модели паркет. За да бъдат постигнати тези ефекти се налага тониране. 

Защо можете да се доверите на естествения паркет от СИКО?

Ето няколко основателни причини.

Естественият паркет се изработва от качествена и екзотична дървесина. Най-често материалът, от който се изработва е орех, череша, клен, бамбук и дъб. В зависимост от вида дървесина зависи както качеството  на паркета, така и неговата цена.

Имайте предвид, че естествената дървесина в паркета не обича вода и затова не е препоръчително да слагате такава настилка във влажни помещения. На пазара се предлага и влагоустойчив естествен паркет, но той е по-мек и лесно можете да нараните повърхността му с токчета или тежки мебели, например.

Естественият паркет може да е с един слой или многослоен. Ако изберете многослоен естествен паркет (например трислойният паркет), цената му е по-ниска, тъй като само най-горният слой се прави от желаното дърво, а долните слоеве от иглолистен материал.

Тези видове масивен паркет са доста здрави, но имайте предвид, че те не могат да се циклят десетки пъти както еднослойния паркет. Това от своя страна означава, че можете да изциклите многослойния паркет най-много два-три пъти, след което ще трябва да го подмените с нов.

Друг важен фактор е дебелината на естествения паркет. По-дебелите паркети (от 16 мм. нагоре) Ви позволяват циклене след години, така че да върнете естетическата му красота без да се налага да го подменяте.

Колкото по-дебел е един паркет, толкова повече цикления можете да му правите, а това означава и дългогодишна експлоатация. След всяко циклене паркетът променя цвета и нюанса си, което го прави наистина уникален.

Монтажът на естествен паркет може да е чрез :


  • лепене
  • редене
  • наковаване

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

При поръчка онлайн на естествен паркет от магазина на СИКО, Вие можете да избирате сред следните опции за доставка:


  • Безплатна доставка на избрания от Вас продукт до магазин на СИКО.
  • Безплатна доставка до Ваш адрес за поръчки над 899 лв. за градовете София, Бургас, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново
  • Доставка до адрес във всяка точка на България. Цената на доставката варира и се уточнява при потвърждаване на поръчката след обаждане от наш служител.

Можете да заплатите стоката онлайн с карта или в брой при доставка след преглед на стоката.

След направена поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите около доставката - срок за доставка, желано от Вас място за доставка и крайна цена.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всички продукти, поръчани онлайн от магазина на СИКО могат да бъдат върнати в срок от 14 дни. При възникнали въпроси можете да се свържете с нас на website@siko.bg или на телефон 0700 15 015.