7%
Онлайн
Разпродаден

Кутия за управление Grohe F-Digital Deluxe 36397000

  • 2,842.08лв. / бр.
  • 3,056.00лв. / бр.
  • Производител: Grohe
  • Номенклатурен номер: 11.2.25.0098
Test:
бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Кутия за управление Grohe F-Digital Deluxe

Характеристики:
*Каталожен номер: 36397000
*Управление на светлина, музика и пара
*Състои се от:
- 2 кабела за връзка с двата модула за музика (36 360 000)
- 2 кабела за връзка с двата модула за светлина (36 359 000) или за връзка с 1 душ глава (27 865 000) с вградена светлина
- 2 кабела за връзка с модула за пара (36 362 000 или 36 368 000), включва 1 връзка към генератора за пара и 1 връзка към сензора за температура
- 2 кабела за връзка с трафопоста (на 1 трафопост могат да се вържат до 4 модула за светлина/звук)
- 2 кабела за връзка с докинг станцията или Bluetooth устройство
*CE маркировка
*Трябва да има достъп до устройството
*Кутията за управление може да бъде поставена в допълнително оборудване (36 367 000)

Характеристики на продукта
Цвят Хром
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност