Керамика Парадиш

Сортирай по:

Покажи по:

Сортирай по:

Покажи по:

Керамика Парадиш има повече от 25 години опит в създаването на красиви продукти с уникален дизайн и производство на продукти с най-високо качество .

Продуктите на фирмата са известни на клиентите в Полша и в близо 40 страни на света ! Успех идва от смелата визия и планове реализирани от над 1800 служители в двете компании , които образуват Група Парадиш/ Paradyż Group - Ceramika Paradyż Sp. z o.o. and Paradyż Sp. z o.o.

Колекциите под марката Paradyż са получавали множество награди и престижни отличия , всички те в потвърждение, че сме направили правилния избор .
Това, което ни отличава от останалите ?

Техните продукти се отличават с иновативния си дизайн , внимание към детайлите и широк избор на налични колекции за подове и стени , както и декоративни плочки в много различни формати . Това води до неограничени възможности на вътрешното оформление с уникален характер .

Това, което вдъхновява - Paradyż Group са мотиви от самата природа - текстурата на дървото , цветове или повърхността на камък, всички те са пълни с красота, която можем да използваме, за да създавате нови дизайни. Ние също така сме вдъхновени от човешкото въображение - неговата безгранична природа и смели мечти. Към нас са се присъединили със своите знания и опит едни от най-добрите експерти в Полша , подпомагани от известни италиански дизайнерски студия .