7%
Намаление
В наличност

КАЗАНЧЕ ЗА ВГРАЖДАНЕ ECO SOLUTION КАСП.

  • 270.52лв. / бр.
  • 290.88лв. / бр.
  • Производител: Fayans
  • Номенклатурен номер: 11.26.264.0036
бр. + -
Бърза поръчка
купи на изплащане
12 x 26.37 лв.

14. ДОСТАВКА НА СТОКИ

14. 1.  Доставката на стоки се извършва по един от следните начини:

14. 1. 1. Доставка на адрес с транспорт на Сико

Продавачът се задължава да доставя поръчаните и купени Стоки до адрес, посочен от Купувача, до който адрес следва да има лесен достъп с товарен автомобил, в зависимост от избора на Купувача. Извършва се от 9 до 13 ч. и от 13 до 17 ч. без ангажимент за точен час и разтоварни операции. Доставка на адрес не се извършва, ако не е осигурено пространство за паркиране на автомобила.

14. 1. 2. Доставка на адрес с куриер

Доставката се извършва при условия на съответната куриерска фирма..

14.1.3 Получаване на стоката от склад на Продавача.

Продавачът предоставя възможност на Клиента да получи стоката от склад/магазин на Продавача без ангажимент за товарни дейности в срок от 5 работни дни от датата на поръчката.

14. 2. Продавачът ще осигури подходящото опаковане на Стоките и изпращането на съпътства-щите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръча-ния продукт документ, моля да се свържете с нас на e-mail, посочен в сайта и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

14. 3. Клиентът е длъжен да провери закупените стоки за разлики в цвета, нюанса, за видими дефекти, за деформации и за разлики в размерите, преди употреба. За разлики в количествата и явни дефекти (счупено), рекламации се приемат в момента на предаване на стоката.  

14. 4. (1) SIKO ще извършва доставката на Стоките и предоставянето на Услугите само на територията на България.

(2) Условията на доставката за продуктите, предлагани от SIKO се намират на инфо страницата на Платформата. 

- Височина 1125 мм - Широчина 547 мм - Предназначена за монтаж към под/стена или преградна стена (сухо строителство) - Метална конструкция прахово боядисана с максимална товароносимост от 400 кг. - Лесно регулиране на височина посредством крачета с механизъм до 200 мм - Лесно регулиране на отстоянието от твърда стена чрез комплект аксесоари за монтаж - Казанче от ABS (акрилонитрил-бутадиен-стирен) с максимална вместимост от 9л и антикондезна защита - Фабрично настроен промивен обем 6/3л с опция за допълнителното му регулиране - PE (полиетилен) водоотвеждащо коляно 90/110 с носеща скоба - Спирателен кран с мека връзка DN (1/2“) за горно захранване на казанчето - С включени аксесоари за инсталиране - Окомплектова се с двоен бутон – бял или хром-гланц (поръчват се отделно)

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър