7%
Онлайн
В наличност

Изкуствен камък елада 2201

  • 50.22лв. / кв.м
  • 54.00лв. / кв.м
  • Производител: Кам Дизайн
  • Номенклатурен номер: 11.24.24.3.0056
Test:
кв.м - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Изкуствен камък тип елада от КамДизайнПредимствата на тези продукти са:
- значително по-лекото тегло (до два пъти), което дава възможност за монтаж върху разнородни повърхности
- лесен и бърз монтаж, поради унифициране на различните типоразмери и плоската задна страна на изделията
- липсата на радиационен фон, какъвто много често се наблюдава при някои естествени камъни като гранити и червената керамика
- неограничени възможности за оцветяване, възпроизвеждане на изключително редки видове камъни, дефицитни и поради това изключително скъпи.

Характеристики:
*Кат. номер: 2201
*В квадратурата е включена фуга 10мм
*Ориентировъчен разход на лепило - 6 кг/кв.м
*Ориентировъчен разход на фуга - 8 кг/кв.м.
*Размерите и теглото са индикативни и могат да варират в определени граници
*Възможни са също минимални цветови разлики

Характеристики на продукта
Мерна единица кв.м
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност