В наличност

Пелетна горелка PELL ECO

  • 1,701.60лв. / бр.
  • 2,127.00лв. / бр.
  • Производител: Burnit
  • Номенклатурен номер: pelleco
Test:

Опции

бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Пелетна горелка PELL ECO 35 е предназначена за изгаряне на дървесни пелети с диаметър 6-8 мм. Допринася за високоефективен и екологично чист горивен процес. Горелката е изработена от висококачествена неръждаема стомана, издържаща на температура до 1150°С. Вградените микропроцесорно управление, самопочистваща система и вътрешен шнек гарантират лесна експлоатация и оптимално изгаряне на горивото. Пелетната горелка се монтира към котел.

ПРЕДИМСТВА:
*Температурен датчик следи температурата в котела.
*Температурен датчик следи температурата в бойлера.
*Два температурни датчика следят температурата в буфера.
*Фото датчик – следи силата на пламъка на горелката.
*Контрол на коминния вентилатор
*Сух безконтактен нагревател, осигуряващ запалването на горивото.
*Степенно регулиращ напорен вентилатор (0% до 100%).
*Почистваща система на горивната камера с компресиран въздух
*Захранващата тръба може да се върти на 360°, така че да е в удобна позиция за подвързване към шнека на бункера.

ЕЛЕМЕНТИ НА ПЕЛЕТНА ГОРЕЛКА:
1 – Горелка Pell Eco
2 – Mикропроцесорно управление
3 – Шнек за автоматично подаване на пелети
4 – Ел.мотор на шнека
5 – Гъвкава тръба
6 – Захранваща тръба
7 – Корпус на горелката
8 – Пелетна горелка
9 – Корпус на горивната камера
10 – Горивна камера

ЕЛЕМЕНТИ, ОСИГУРЯВАЩИ БЕЗОПАСНОСТ:
*Огъната захранваща тръба. Геометричната форма на захранващата тръба на горелката не позволява обратен огън от горелката да постъпи в бункера с пелети.
*Термостатична защита (80°С).
*Предпазител (10 А).
*Прекъсване на електрозахранването. В случай на прекъсване на електрозахранването всички настроени параметри се запаметяват в паметта на контролерът.

Характеристики на продукта
Мерна единица бр.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Промоции