7%
Онлайн
Наличен

Гипсова мазилка Уно Ред

  • 16.18лв. / бр.
  • 17.40лв. / бр.
  • Производител: Baumit
  • Номенклатурен номер: 11.22.222.0001
Test:
бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Заводски произведена суха мазилка Уно Ред на гипсова основа специално за ръчно полагане, лека и с нисък разход, с отлично сцепление, за вътрешно приложение. Баумит УноРед служи за измазване на вътрешни помещения, с обичайна влажност на въздуха. Върху зидарии, бетон и всички обичайни, годни за
измазване строителни повърхности. Пригодна за използване като фина мазилка върху площи с вече положена хастарна мазилка. Глади се много добре. Добавките подобряват якостта на сцепление и равномерното протичане на процеса на свързване, което спомага всички стъпки на преработката. Като ръчна мазилка е особено подходяща за довършителни и за ремонтни работи.

*Кат. номер: 00224BG
*Разфасовка: 25 кг

Характеристики на продукта
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции