7%
Намаление
Разпродаден

Фуга Kerapoxy 110 Manhattan

  • 55.24лв. / бр.
  • 59.40лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.22.225.0024
бр. + -
Бърза поръчка

Двукомпонентна, киселино-устойчива епоксидна фугираща смес Kerapoxy 110 в цвят Manhattan/Манхатън за запълване на фуги с широчина над 3 мм, която се предлага в 20 цвята. Може да се използва и като лепило.

Области на приложение:
Киселино-устойчиво и хигроскопично фугиране на подове и стени с керамични плочки и камъни във вътрешни помещения и на открито, където се изисква абсолютна чистота и устойчивост на повечето агресивни химически вещества. Фугиране на подове и стени в хранително-вкусовата промишленост (мандри, заводи за сирена, пивоварни фабрики, винарни, заводи за консервирани храни и др.), в магазини и помещения, в които се изисква отлична хигиена (магазини за сладолед, месарници и др.). Фугиране на индустриални подове и стени (заводи за поцинковане, фабрики за кожи, акумулаторни стаи, фабрики за хартия и др.), където се изисква висока механична устойчивост и киселино-устойчивост.

Фугиране на плувни басейни, много подходящ материал за басейни, съдържащи минерална или морска вода. Фугиране на резервоари, съдържащи агресивни химикали (пречиствателни заводи и др.). Фугиране на керамични плочки върху работни плотове в лаборатории, кухненски работни повърхности и др. Киселино-устойчиво лепене на плочки.

Oтговаря на изискванията на стандарт EN 15651.

Технически данни:
*Годност след смесване: 45 минути
*Готово за стъпване: около 24 часа
*Готово за експлоатация: 3 дни. След 4 дни повърхностите могат да понесат химическо въздействие.
*Цветове: 20
*Нанасяне: гумена мистрия на MAPEI
*Крайно обработване: гъба на MAPEI или уред Scotch-Brite ®
*Съхранение: 24 месеца
*Разходна норма: зависи от размера на фугата
*Опаковка: 2 кг

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Промоции