5%
Promo
In Stock

Stand for pitched roof 1 PK 2.7m2

  • 105.45лв. / бр.
  • 111.00лв. / бр.
  • Manufacturer: Burnit
  • Product Code: 11.24.110.0001
Test:
бр. - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Pitched roof mount 1 PK 2.7m2 is a cost-effective solution for installing solar panel - collectors on a pitched roof. Specially developed construction.

Catalog number: 00151041006003

ELEMENTS: BENEFITS:
*Construction, highly resistant to loads.
*Made of aluminum to prevent corrosion.
*Designed to withstand operation in harsh weather conditions: wind speed up to 150 km/h; snow mass up to 1.25 kN/m2 acc. *ENV 1991-1-3 1991-1-4.
*Easy installation.

1 – Foundation
2 – Shoulder
3 – Telescopic leg
4 – Fuse bar
5 – Plate for holding the collector
6 – Clip
7 – Fifth
8 – Base extension element

Product features
Цвят Сребро
Мерна единица бр.
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
Specials