7%
Promo
In Stock

Mapeklej glue - 25 kg.

  • 11.16лв. / бр.
  • 12.00лв. / бр.
  • Manufacturer: Mapei
  • Product Code: 11.22.22.1.0047
  • text_sku 1281525
Test:
бр. - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Mapeklej cement-based adhesive for ceramic tiles hardens without significant shrinkage, achieving good resistance and excellent adhesion to all materials commonly used in construction.

Application:
Mapeklej is suitable for gluing ceramic tiles and mosaic, faience and terracotta on floors, walls and ceilings indoors and outdoors.

Technical data:
*Spending rate:
- any small-sized tiles (Malamasha No. 4): about 2 kg/m²;
- normal sized tiles (Malamasha No. 5): 2.5-3 kg/m²;
- external flooring and wall coverings (Malamasha No. 6): about 5 kg/m² and more.
*Packaging: Mapeklej is supplied in white and gray color in 25 kg paper bags.
*Storage: 12 months in a dry place.

The product meets the requirements in Annex XVII of Regulation (EU) No 1907/2006 (REACH)*, point 47.
*REACH - Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Registration, Evaluation, Authorization of Chemicals).

Product features
Цвят Сив
Мерна единица бр.
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
Specials