7%
Promo
In Stock

Granite tiles Tavolato Brown 9241

  • 27.90лв. / m2
  • 30.00лв. / m2
  • Manufacturer: Fiore
  • Product Code: 11.4.49.0209
Test:
m2 - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Granite tile Tavolato Brown gives the room lightness and coziness with shades of wood. It is suitable for all rooms in your home for kitchen, living room and corridor for your bathroom and garden. They can be mounted on the floor and on the wall.

Features:
*cat. number: 9241
*Type of tile: Granitogres
*Quality: 1st
*Size 15.5 x 60.5 cm.
*Package ; 11 pcs./ 1.03 m2
*Color: Beige
*Design: Wood
*Surface: Matt
*Application Corridor, Kitchen, Bathroom, Terrace, Garden, Living Room, Bedroom, Indoor, Outdoor

We at Siko will prepare a 3D project of your bathroom with the models you have chosen

Плевен Кайлъка ресурс - Склад Сико
Product features
Цвят Кафяв
Повърхност Матирана
Мерна единица кв.м
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha