7%
Promo
In Stock

Glue Keraflex Easy S1 Gray - 25 kg.

  • 34.32лв. / бр.
  • 36.90лв. / бр.
  • Manufacturer: Mapei
  • Product Code: 11.22.221.0028
  • text_sku 1203825
Test:
бр. - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

KERAFLEX EASY S1
Easy to apply, high-quality deformable cement-based adhesive with extended open time and very good wetting ability for ceramic tiles and stone materials. With very low emissions of volatile organic compounds. Particularly suitable for laying large-format granite tiles and natural stone materials; applied in layers up to 10 mm thick.

TECHNICAL DATA:
Longevity after blending: more than 8 hours.
Open time: 30 minutes.
Waiting time before grouting and tile corrections if needed:
– on walls: 4-6 hours;
– on floors: 24 hours.
Setting time before treading: approx. 24 hours.
Ready for full use: approx. 14 days.
Colors: gray and white.
EMICODE: EC1 Plus - very low VOC emissions.
Storage: 12 months.
Consumption: 2-5 kg/m².
Packaging: 25 kg bags.

Product features
Цвят Сив
Мерна единица бр.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
Specials